Femme logo

Shawls, handschoenen en mutsen

De kou maakt zijn opmars, het is dus weer tijd om de nieuwe wintergarderobe te gaan kopen. Bij een mooie, warme wintergarderobe mogen een big scarf, muts, en handschoenen zeker niet ontbreken.

Sjaal

Sjaals zijn er in alle soorten, kleuren en maten. Je hebt de traditionele sjaals, big scarf en zijden sjaal. Veel mensen gebruiken de zijden sjaal als decoratie bij bijvoorbeeld een blouse, maar deze sjaaltjes je ook heel goed over je jas dragen. Sjaaltjes voor kinderen zijn nagenoeg altijd van wol gemaakt. Deze zijn daardoor lekker warm. Ook voor volwassenen zijn er volop gebreide sjalen te koop. Je kunt deze echter ook heel goed zelf maken. Een sjaal breien is niet moeilijk. Een sjaal knopen is iets wat je minder vaak ziet, maar ook zeker erg leuk is. Als je de sjaal zelf maakt, kunt je hem helemaal maken zoals je echt zelf wilt, hij zal dan perfect bij jouw jas passen. Je kunt de sjaal voorzien van leuke details. Dus zelf een sjaal breien of zelf een sjaal knopen is zeker een aanrader. Als je op een warme zomeravond lekker in de tuin zit, kan je hier al rustig aan beginnen, dan is hij zeker op tijd klaar voor de koude wintermaanden.

Muts

Vroeger hadden alleen kinderen een muts op in de winter. Tegenwoordig heb je ze in allerlei leuke hippe modellen en daardoor hebben er ook steeds meer volwassenen een op hun hoofd in de koude wintermaanden. Dit is niet alleen lekker warm, maar dus ook nog eens erg hip. Mutsen zijn niet duur, dus als je een paar verschillende mutsen koopt, kan je deze steeds weer opnieuw combineren met jouw kleding en zo heb je steeds een andere look. Een paar mutsen mogen dus zeker niet ontbreken in jouw wintergarderobe.

Leren handschoenen

Je kent het wel: je zit in de winter op je fiets en je handen doen pijn voor de kou. Dan is het tijd voor een paar goede handschoenen. Veel mensen kiezen voor de traditionele gebreide handschoenen, maar leren handschoenen zijn veel warmer. Hier komt geen koude wind doorheen en ze zijn ook nog eens waterdicht. Je kunt dus sneeuwballen gooien zonder natte en koude handen te krijgen. Met leren handschoenen kan je het dus lang volhouden. Veel mensen denken dat dit duur is, maar er zijn ook zeker goedkope leren handschoenen te vinden. Goedkope leren handschoenen kan je via internet bestellen, maar je ziet ze ook steeds vaker in de gewone, traditionele winkels.

Laat de koude wintermaanden maar komen, met onze complete wintergarderobe zijn wij er klaar voor! Veel plezier en geniet van deze gezellige maanden. Gezellig onder een dekentje op de bank, kaarsjes aan en als het gaat sneeuwen naar buiten, want ook daar is het lekker warm met jouw complete garderobe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif