Femme logo

Shoppen, je houdt er van, maar je vriend niet echt

Als je een vriend hebt, herken je het misschien wel: je shopt graag, maar hebt ook graag iemand bij jou die je onmiddellijk een mening kan geven over je aankopen. Als je een vriend hebt, dan is shoppen met je vriend geweldig voor jou natuurlijk, want je wilt er op je best uitzien voor hem. Toch is dit omgekeerd niet altijd het geval. Vele mannen haten shoppen immers. Hoe kan je er dan voor zorgen dat het toch nog aanvaardbaar blijft voor je vriend? Lees hieronder daarover meer.

Tips om je vriend tevreden te houden tijdens het shoppen

Shoppen met je vriend hoeft niet altijd negatief te verlopen. Je kan niet verwachten dat hij het ineens zeer leuk zal vinden, maar je kan wel je best doen om het zo aangenaam mogelijk te maken voor hem!

  • Spreek vooraf af hoe lang je maximaal gaat winkelen. Zo weet hij vooraf dat er ook weer een einde aankomt. Probeer dit ook te beperken! Een hele dag winkel in, winkel uit is voor hem een echte marteling. Probeer liever eens een tweetal uurtjes te gaan shoppen. Dit kan voor hem nog net en houd jou ook scherp, waardoor je sneller beslissingen zal maken!
  • Beloon je vriend ook wanneer hij is mee geweest met jou achteraf. Dit kan zijn door samen iets te gaan drinken, iets lekkers te gaan eten, een spelletje te spelen met hem (dat je anders nooit graag zou doen)… Zolang je vriend maar ziet dat je ook zaken voor hem wilt doen.
  • Probeer hem duidelijk te maken dat je er goed wilt uitzien voor hem. Probeer dus eens iets aan wat je misschien oorspronkelijk niet zou kiezen, maar waarvan je weet dat hij dat mooi zou vinden. Een man houdt ervan te weten dat zijn vriendin zich mooi maakt voor hem!
  • Probeer ook een pauze in te lassen. Dit maakt de helse opdracht voor hem iets draaglijker. Een pauze kan betekenen iets gaan eten, iets drinken, gewoon even zitten op een bankje en wat knuffelen…
  • Maak er een leuke dag van! Probeer samen eens echt gekke outfits aan en lach samen! Ook dit maakt het allemaal draaglijker voor je vriend. Het hoeft toch niet allemaal zo serieus te zijn?
  • Enzovoort

Wil je ook nog eens graag gaan shoppen met je vriend?

Heb je zelf ook een vriend, en zou je graag nog eens met hem gaan shoppen, maar was dit in het verleden niet zo’n succes, probeer dan rekening te houden met bovenstaande tips. Misschien lukt het je deze keer wel. Veel succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif