Femme logo

Welke kledingstukken je altijd online moet bestellen

Verliefd op online winkelen

Terwijl we vroeger massaal gingen shoppen met vriendinnen of manlief, blijft de hipe van online kleding shoppen groeien. ‘Moeite met parkeren’, ’te druk’, ’te warm’, ‘opdringerige verkoopsters’…zijn de redenen waarom we massaal vanuit de sofa shoppen. Daarom enkele tips over welke kledij je steeds van achter je computer moet bestellen!
 

 

Sneakers

De schoen die tot vijf jaar geleden enkel bij het sporten werd gedragen is nu een ware hype! Terwijl trendsetters over de hele wereld hun high heels ruilen voor een paar sneakers hebben ook wij nu een rijtje in het schoenenrek staan. Comfort gaat nu eenmaal voor, ook onder een rok, jurk of broekpak!
 

Je favoriete jeans

De jeans is een klassieker, maar, wat maten en modellen betreft zijn we allemaal anders. Het is best ontmoedigend om in pashokjes je in een nieuwe jeans te wringen, daarom kiezen veel vrouwen en mannen voor een vaste maat, model en merklabel. Misschien kan je ze op je favoriete websites spotten met een korting?
 

Duurzame kleding

De hedendaagse kledingindustrie is op zijn zachtst gezegd niet erg ‘schoon’. Het is moeilijk om betaalbare dingen te vinden die in de mode zijn en daarbij onze planeet geen kwaad doen. De laatste jaren is er een kleine moderevolutie gaande. Duurzame modemerken duiken overal ter wereld op en hun fanbase wordt steeds groter en sterker. Ze zijn echter nog niet overal makkelijk te bestellen, behalve op het wereldwijde web!
 

Tweedehands kleren

We leven in de ‘gouden eeuw’ van tweedehands winkelen. Er is meer gebruikte kleding online te vinden dan ooit. Erg geliefd bij jongeren en voor wie bewust de enorme productie van kledij en ‘fast fashion’ wil tegengaan. Nee zeggen tegen wergwerpmode en een kleine prijs betalen voor je kledij, daar worden we allemaal blij van! Daarnaast blijft vintage mode populair bij duurdere labels. Vooral jurken en handtassen van gevestigde merken verkopen erg goed via internet.
 
afbeelding: Unsplash.com door Charles 🇵🇭

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif