Femme logo

Zo moet het dus niet, blunders op de rode loper

Een rode lopen blunder kan iedereen overkomen. Een blunder kunnen zowel BNers en celbs overkomen, maar ook regionale artiesten en beroemdheden. Deze blunders worden natuurlijk opgemerkt, en van bijna alle blunders is er wel beeldmateriaal te vinden. Wij vertellen je wat de bijzonderste blunders zijn, wat er is gebeurd, en wie erbij betrokken was.

De eerste modeblunder die we dan ook hebben is Rosario Daswon. Zij was dan ook uitgenodigd voor een zeer bijzonder diner bij het witte huis van correspondenten. Zij trok hierbij een Armani Privé jurk aan, die echter veel te strak was. Zeker rondom haar buik zat het veel te strak, en viel het op dat ze een beetje overgewicht had.

Een andere blunder was van Courtney Love. Celebs zoals haar waren vroeger zeer bekend. In 2000 maakte zij dan ook een grote blunder door met een veel te ruige outfit aan te komen. Courtney Love staat dan ook bekend als een stoere meid, en wou een outfit die goed samenging met het stoere imago van haar. Echter zaten er wel wat scheuren in de jurk, en kon je dan ook goed een aantal delen van haar lichaam zien. Ook is de manier waarop zij zit zeker bijzonder te noemen. Kortom, niet zo handig.

Fashionblunder

Ook op het gebied van fashion zijn er veel blunders geweest op de rode lopen. Zo is er Uma Thurman die in 2004 een wel zeer bijzondere creatie aan had van de ontwerper Christian Lacroix. Deze jurk was dan ook niet helemaal heel, en ook zaten er bij de been grote scheuren. Door middel van een soort van sjaal werd de jurk bij elkaar gehouden, iets wat er natuurlijk niet echt mooi uitzag.

Christiana Aguilera is een echte popster en houd er dan ook vaak om te experimenteren met verschillende stijlen. Zij staat dan ook bekend vanwege de vaak opvallende en bijzondere outfits op de rode loper. In 2001 was ze dan ook op de rode loper met een zeer bijzonder jurk. De jurk had allemaal soorten slierten, en ook zaten er erg veel gaten in de jurk. Een ander opvallend iets, is het kapsel van haar. Normaal gesproken had ze dan ook mooi stijlvol haar, maar voor deze bijeenkomst zat ze helemaal onder de krullen.

Celebs en BNers

Over bloot gesproken, Adrienne Bailon i een wat onbekende actrice, met toch wel een zeer bijzondere outfit. Zij heeft in een Disney film gespeeld en is daarnaast regelmatig te zien bij verschillende shows en modeshows. De outfit van haar is dan ook erg doorzichtig, en hierdoor zie je dan ook goed de vagina van de vrouw. Wat zal zij gedacht hebben bij het aantrekken van deze outfit?

Als laatste modeblunder hebben we Nicky Hilton. Beide zussen hadden een heel korte en spannende outfit aan. Vooral Nicky is erg in de media geweest vanwege de bijna naakte outfit. Een zeer groot deel van de buik was dan ook goed te zien, en ook de benen waren te bewonderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif