Femme logo

Festivals voor vrouwen

Festivals zijn tegenwoordig he-le-maal in! Je kunt dan ook niet achterblijven en zult deze festiviteiten mee moeten maken. Speciaal daarvoor hebben wij 5 tips van feesten voor vrouwen waar je zeker heen moet!
 


 
1. Intents Festival
Ben je zelf meer fan van de hardere stijlen? Bij Intents Festival staan ze er om bekend om de aankleding tot in de puntjes te verzorgen. Het ziet er dan ook fantastisch uit nog voordat je überhaupt bij de stage bent. Het feest duurt een weekend en op zondag is het meer house, voor alle vrouwen wat wils!
 
2. Concert at sea
Ben je meer van de concerten? Dan is dit zeker een goede tip jouw en je vriendinnen. Strand en muziek is dan ook de perfecte combinatie! Het feest is altijd erg goed verzorgd en de artiesten die er komen zijn de absolute Nederlandse top!
 
3. Strandfestival ZAND
Ook dit feest is te vinden op het strand. Het is dan ook een perfecte locatie om een feest te geven. Sta met je voeten in het zand terwijl je losgaat op de beste hitjes. Voeg daar nog een grote portie aan vriendinnen en mannelijk schoon aan toe en je dagje uit is gemaakt!
 
4. Awakenings
Een technofeest kan uiteraard niet in dit lijstje ontbreken. Techno is vooral onder studenten enorm populair aan het worden. Door de goede beat en enorme hoeveelheid lichten is de avond dan ook perfect om lekker los te gaan. Awakenings is dan ook een van de grotere en best bezochte technofeesten van Nederland. Je kunt er dan ook voor kiezen om 1, 2 of 3 dagen uit je dak te gaan! Geen slecht weekend lijkt me zo!
 
5. Appelpop
Een gratis muziekfeest, kan dat nog? Ja! Dat kan! In Tiel ben je namelijk zonder kosten welkom om te feesten. Appelpop vindt ieder jaar in het tweede weekend van september plaats. Het is het grootste gratis muziekfeest van Nederland. Met maar liefst drie stages en de allerbeste Nederlandse muzikanten ben je dan ook verzekerd van een geweldige dag! Had ik je al verteld dat je voor dit feest geen kaarten hoeft te kopen?
 
afbeelding: Unsplash.com door Aranxa Esteve

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif