Femme logo

Herkenbaar voor vrouwen met “mannenhumor”

Dit zijn de 5 meest herkenbare punten voor vrouwen die vaak te horen krijgen dat ze zogeheten “mannenhumor hebben”.

1. Droge grappen
Houdt jij van droge humor? De meeste mannen namelijk ook! Slechte seksgrappen doen het dan ook altijd goed onder mannen! Opmerkingen zoals ‘Ja, ik kom wel hoor’ kunnen dan ook zeker goed vallen onder de jongens!

2. Extreem zelfverzekerd overkomen?
Veel mannen overdrijven enorm waardoor ze zelfverzekerd overkomen. Dit is dan ook hun manier om zich het alfamannetje te maken. Herken jij dit?

3. Zei jij dat?!
Herken je dat? Je maakt een grap onder jongens en ze kijken je met grote ogen aan? Zei ze dat nu serieus?! Ja, dan ben je er écht een!

4. Niet gemaakt voor vrouwen
Ben je veel te luid en grof? Dan zal je humor niet geschikt zijn voor vrouwen. Ze voelen zich direct aangevallen door jouw super grappige seksgrap!

5. Vergeet dat je een vrouw bent
Heb je dat wel eens? Je zit met je benen wijdt aan tafel, je drinkt en eet niet echt vrouwelijk of je zit te boeren. Ja, dan kunnen we stellen dat je een van hen bent. Maar, lach je om een scheet van de jongens? Dan heb je het helemaal gemaakt in de mens world!

 

Schaam je niet meid!

Zijn deze punten herkenbaar voor je? Geen zorgen! Het maakt je niet minder vrouw hoor. Het zorgt er alleen maar voor dat je beter kunt opschieten met de guys. Dit kan dan ook een groot voordeel zijn als je nog op zoek bent naar een mannelijke metgezel! Ga dan ook vooral je gang onder de jongens en laat ze merken hoe grappig je bent. Zorg er wel voor dat je niet one of the guys blijft en laat zo af en toe je vrouwelijke kant een keertje zien!

afbeelding: Unsplash.com door Fresh Connection

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif