Femme logo

7 beroemde vrouwen die meer verdienen dan hun man

Veel vrouwen vinden het leuk om verwend te worden door hun mannen. Mooie spullen te krijgen en af en toe lekker wat geld uit te geven. Het is echter nog veel leuker als vrouw zijnde als jij zelf mooie spullen kunt verkopen en je man op z’n tijd kan verwennen met wat geld. Steeds meer vrouwen brengen dan ook zelf meer geld op de plank dan hun man. Zo zijn er verschillende vrouwen die meer dan hun man verdienen en dan ook zeker rijk te noemen zijn. Wie deze vrouwen zijn, dat vertellen we je.

De top 7

Op nummer 1 staat Anne Hathaway en Adam Schulman. Anne heeft erg veel geld verdient, en tot op de dag van vandaag verdiend ze rond de 15 miljoen dollar per jaar. Adam is een wat onbekende acteur en heeft daarnaast een klein bedrijfje waarmee hij wat geld verdient.

Op nummer 2 staat het koppel van Keira Knightley en James Righton. Keira is erg reik en verdiend met haar bedrijf kck boo ongeveer 4,1 miljoen pond per jaar. Haar man James verdient niet meer dan 5000 pond per jaar en is dan ook gewoon een heel simpele muzikant.

Op nummer 3 staat het koppel tussen Jennifer Aniston en Justin Theroux. Weinig mensen hebben dan ook van deze man gehoord. Jennifer haar salaris is niet bekend, maar wel heeft ze een vermogen wat ongeveer 110 miljoen dollar is. Haar man verdient zeker weten een heel stuk minder geld.

Op nummer 4 staat een combinatie van een topmodel en een sportman. Tom Brady verdient rond de 30 miljoen per jaar en Gisele rond de 47 miljoen per jaar. Ook deze vrouw verdient dus meer geld dan haar man.

Op nummer 5 staat een combinatie tussen de bekende Julia Roberts en Danny Moder. Julia Roberts had in het verleden dan ook relaties met zeer bekende andere acteurs en groot verdieners. Uiteindelijk heeft ze toch een relatie gekregen met de camera man Danny Moder. Zij verdient dan ook het meeste geld en betaalt waarschijnlijk als ze uit eten gaan.

Nummer 6 en nummer 7

Op nummer 6 hebben we Oprah Winfrey staan en Stedman Graham. Oprah Winfrey is namelijk zeer bekend vanwege haar televisie show. Haar man is een succesvolle schrijver en verdient rond de 10 miljoen dollar per jaar. Zijn vrouw is echter een van de machtigste vrouwen van heel Amerika, aangezien zij een geschat vermogen heeft van een bedrag van ongeveer 3 miljard dollar.

Op nummer 7 hebben we Bobbi Eden staan. Haar man verdient op dit moment meer geld, maar in haar hele leven heeft Bobbi Eden toch erg veel geld verdient. Samen hebben ze ook een televisieshow waarbij je hun regelmatig kunt zien. Op dit moment verdient het gezin samen veel geld met het hebben van eigen ondernemingen. Alsnog kun je zeggen dat Bobbi eden een beroemde vrouw is met veel geld, aangezien haar vermogen vrij groot is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif