Femme logo

De auto maakt de vrouw

De leukste auto’s voor jou. Op zoek naar een leuke, luxe auto? Wil je jouw vrouwelijkheid uitstralen op de baan? Lucky you! Wij hebben eventjes de leukste vrouwenauto’s voor jou op een rijtje gezet!

Een auto kopen voor vrouwen? Succes gegarandeerd!

Heel wat vrouwen vinden het fijn om hun vrouwelijkheid tot uiting te kunnen brengen op de baan. Ideaal is dan een auto typisch voor vrouwen: leuk, origineel en vooral vrouwelijk!

Wil je een typisch vrouwelijke auto kopen? Dan vraag je je ongetwijfeld af wat de meest populaire modellen zijn die door andere vrouwen worden gekozen. We weten allemaal dat smaken heel erg kunnen verschillen. Bovendien is er tegenwoordig zo veel keus in auto’s, opties en accessoires dat er heel wat diverse antwoorden mogelijk zijn. Bovendien stel je jezelf zeker ook de volgende vraag: welke auto past bij mij?

Het zijn de modellen met meer ronde vormen, dikwijls meer geassocieerd met vrouwelijkheid, die vaak de vrouwelijke kopers aanspreken. Heel wat automerken hebben dan één of meerdere luxe auto modellen voor vrouwen in hun aanbod.

Welke auto past bij mij: de beste auto’s voor vrouwen

Omdat wij als vrouwen als geen ander weten hoe moeilijk kiezen is, geven wij van Femme jou al een bron van inspiratie met de beste auto’s van de meest populaire automerken van het moment!

Mini

De Mini is voor velen dé auto voor vrouwen met klasse. De Mini Cooper is wat sportiever en de Mini Clubman is dan weer wat luxueuzer dan de gewone Mini. Stuk voor stuk zijn deze wagens comfortabel en een plezier om mee te rijden.

Renault Twingo

De Renault Twingo, een fris ogende stadswagen met heel wat in zijn mars, is populair bij vrouwen. De allernieuwste generatie vormt een nieuwe definitie voor de klasse van de stadsauto’s. Renault veranderde de gehele bouwwijze door standaard 5 portieren te voorzien en de motor achterin te monteren. Ook binnenin koos Renault voor een veelzijdig interieur en een speels en heerlijk kleurrijk design.

Fiat 500

Welke vrouw kan de charmante uitstraling van de Fiat 500 niet weerstaan? Dit is zonder twijfel de meest trendy en populaire auto in de klasse van de kleine stadsauto’s. Fiat heeft een gigantisch assortiment kleuren en accessoires voor het 500 model ter beschikking. Zo kun je deze hyper vrouwelijke wagen helemaal aanpassen naar jouw eigen, unieke stijl.

Volksagen Beetle

De VW Beetle stamt af van één van de grootste klassiekers uit de autogeschiedenis: de legendarische Volkswagen Kever. Bij de eigentijdse versie van VW zijn de legendarische lijnen nog steeds duidelijk herkenbaar. Ze komen het best tot hun recht in een blits kleurtje. De VW Beetle is dé lifestyleauto van het moment!

BMW X5

De derde generatie BMW X5 is een stijlvolle vrouwenauto die voldoet aan de hoogste eisen dankzij een buitengewoon luxueus comfort. Ook de rijprestaties zijn uitmuntend, ongeacht of dat nu op het asfalt of op onverharde wegen is. De X5 is een ideale gezinsauto met de niet te evenaren rijdynamiek van BMW!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif