Femme logo

Best betaalde actrices ter wereld

De best betaalde actrices ter wereld, wie zijn dat en hoeveel verdienen zijn? Er zijn immers erg veel verschillende soorten soaps en series die erg bekend zijn. Wij vertellen je wat de best bepaalde actrices zijn over de hele wereld en hoe zij dit geld hebben verdiend.

Best betaalde soap actrices

De best betaalde actrices soaps is natuurlijk Ellen DeGeneress. Zij heeft haar eigen show die ontzettend populair is en dan ook in erg veel landen word uitgezonden. Ook op YouTube kun je erg veel fragmenten en soms zelfs hele afleveringen van de show vinden. Het jaarsalaris van haar was 50 miljoen dollar, wat omgerekend zo’n 41 miljoen euro is. Niet slecht.

Ten tweede is er Judith Sheindlin. Zij heeft har eigen show Judge Judy waar je ook ongetwijfeld wel een keer van hebt gehoord. Deze show gaat over verschillende soorten problemen die worden opgelost voor de rechter. Deze serie is erg grappig om te kijken aangezien er veel grappen worden gemaakt. Daarnaast is het programma natuurlijk erg leerzaam aangezien de judge rekening houd met de echte straffen en de echte regels volgens het strafsysteem van Amerika.

Op nummer 3 van de best betaalde actrices van soaps hebben we Katy Perry. Katy Perry ken je zeker weten wel van haar bekende nummers zoals “roar”. Echter doet zij ook mee aan de show american idol waar zij veel commentaar levert, en een belangrijke rol speelt. Zij heeft dan ook 25 miljoen dollar verdient door alleen maar in het programma van american idol mee te doen.

Tot slot hebben we Kelly Ripa. Zij heeft haar eigen show live with Kelly en Ryan dat gaat over het dagelijks leven van haar. 22 miljoen dollar is het bedrag dat ze hiermee afgelopen jaar heeft verdiend. Dit plaatst haar op de vierde plek.

Best betaalde actrices films

Ten eerste hebben we natuurlijk Jennifer Lawrence. Je kunt haar wel kennen van de films van The Hunger Games. Deze films hebben dan ook een erg groot succes gehad. Zij heeft het afgelopen jaar maar liefst 52 miljoen dollar verdiend. Dit geld heeft zij verdiend door alleen maar te acteren voor de The Hunger Games trilogie films. De rol die zij dan ook speelt in de film is Katniss Everdeen. Zij is dan ook de hoofdpersoon van de films.

Ten tweede is er natuurlijk Scarlett Johansson. Ook haar ken je ongetwijfeld al. Zij staat dan ook op de tweede plek in de top 10 van de best betaalde actrices films. Een zeer groot deel van dit geld is verdiend doordat ze natuurlijk een belangrijke rol in de film Avengers; Age of Ultron, heeft gespeeld als Black Widow. Het jaar inkomen van haar was vorig jaar een zeer hoog bedrag van 35,5 miljoen dollar. Dit bedrag heeft ze verdiend door te acteren in de Avengers films, maar ook door bijrollen in andere films. Dit acteren heeft ze kunnen combineren met het feit dat ze laatst jaar moeder is geworden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif