Femme logo

Betaal niet langer teveel voor je telecom

Een voordelig mobieltje en een voordelig mobiel abonnement, dat wil natuurlijk iedereen. Veel Nederlanders betalen dan ook maandelijks tientallen euro’s voor hun abonnement. Echter kun je veel geld besparen door een goed abonnement samen te stellen dat goed overeenkomt met jouw verbruik. Verder is er nog een nadeel verbonden aan een telefoon abonnement. Op het moment dat je te veel internet, te veel belt en/of te veel sms’jes verstuurd dan moet je vaak extra bijbetalen. Deze extra kosten wil je natuurlijk niet hebben. Daarnaast zijn er ook verschillende tips waardoor jij kunt besparen op je mobiel abonnement en dus minder geld kwijt bent elke maand.

Korting op telecom

Korting op telecom is een goede manier om geld te besparen. Wanneer je dan ook een abonnement afsluit, een sim only abonnement of een normaal abonnement, dan is het belangrijk om altijd goed de prijzen te vergelijken. Er zijn dan ook een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om geld te besparen. Als eerste tip hebben wij dan ook om wifi te gebruiken. Door wifi te gebruiken kun je namelijk veel internet sparen. Veel verschillende mensen met een abonnement hebben een databundel van misschien 500 mb, 1 of misschien zelfs 2 gb. Echter kan dit snel opgaan. Door dan ook op zo veel mogelijk plekken gebruik te maken van de wifi kun je deze mobiele data besparen en gebruiken op moment en dat je het echt nodig hebt. Dit met als gevolg dat de kosten veel lager zijn per maand aangezien je niet over je mobiele data bundel hoeft te gaan en dus niet hoeft bij te betalen.

Een andere tip die we kunnen meegeven is om heel goed in de gaten te houden hoeveel data je nou daadwerkelijk verbruikt. Op android en op ios kun je bijvoorbeeld bij dataverbruik inschakelen dat je een melding krijgt op het moment dat je al je data verbruikt hebt. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld op de helft zit kun je hier een notificatie van krijgen zodat je weet dat het tijd is om rustiger aan te doen. Tot slot kun je inschakelen tot hoeveel gb je maximaal wilt internetten. Door die limiet hetzelfde te doen als jouw data limiet per maand kun je nooit teveel internetten, en ben je dus ook nooit meer geld kwijt.

Telecom tips

Telecom tips; Laat bepaalde apps op je telefoon niet op de achtergrond laden en synchroniseren. De meeste apps van bijvoorbeeld Android telefoons en ook van iphones hebben namelijk de functie dat ze blijven laden. Wanneer je dan op de app klikt kun je namelijk meteen de meest recente berichten laden. Wij kunnen dan ook aanraden om in te schakelen dat het synchroniseren van de apps bijvoorbeeld 1 keer per 2 of 3 uur gebeurd. Hierdoor kun je veel data besparen. Ook is er de mogelijkheid om natuurlijk de synchronisatie helemaal uit te schakelen. Wel krijg je dan geen meldingen en zul je dus handmatig naar de app toe moeten navigeren om de meldingen te bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif