Femme logo

Eerste hulp bij cadeaus

Eerste hulp bij cadeaus: Cadeautip voor verschillende gelegenheden. Elke gelegenheid dwingt natuurlijk zijn eigen cadeau af. Tel hier de persoonlijkheid, voor wie het is, bij, en dan kan dat stress opleveren. Je wilt namelijk wel met het juiste presentje aankomen. Hieronder dé cadeautip voor elke gelegenheid.

Kraamcadeau

Natuurlijk doen kledingsetjes het altijd goed, als het om een kraamcadeau gaat. Bijster origineel is het alleen niet. Daar komt ook nog bij dat er dikwijls al veel kleding in de kast hangt. Leuker is het om een cadeaubon te geven, zodat men zelf iets kan uitzoeken.

Vaderdag cadeau

Dé dag waarop vaders in het zonnetje gezet mag worden. Daar horen natuurlijk cadeaus bij. Nu kun je met een stropdag aankomen als Vaderdag cadeau, maar heb je wel eens nagedacht over een fighetti zwembroek? Met de zomer vers voor de deur kan die wel eens heel goed van pas komen.

Moederdag cadeau

Jaar in jaar uit, is ze er voor de kinderen en hoe oud ze ook zijn, een moeder blijft een moeder. Niet meer dan redelijk om eens per jaar haar in het zonnetje te zetten. Een Moederdag cadeau hoort daar uiteraard bij. Bloemen, hoe cliché het ook lijkt, fleuren moederlief altijd op. Er simpel al zijn is voldoende.

Valentijnscadeau

14 februari. Dé dag van de liefde.

Valentijn is er niet per se voor de jongeren. Ook als je ouder bent is Valentijn een prima gelegenheid om even bij de liefde stil te staan. Een etentje is op zo’n dag een goed cadeau, maar je vriend/man verrassen met een fighetti zwembroek is helemaal origineel. Oké, indirect geef je hem misschien een subtiele hint dat hij voor de zomer nog wat aan zijn figuur zou kunnen doen, maar dat zal het valentijnscadeau er echt niet minder leuk om maken.

Cadeau voor hem

Een cadeau voor hem, en dat kan elke willekeurige man zijn. Je collega, je buurman, je oom. Noem het maar op. Juist bij hen is het zo lastig om met het juiste aan te komen. Hou, als je iemand te slecht kent, dan neutraal. Een bon bijvoorbeeld.

Cadeau voor haar

Net als bij een cadeau voor hem is een cadeau voor haar, als je haar maar oppervlakkig kent, lastig. Maak het jezelf dan ook niet moeilijk. Kies een cadeaubon uit bij een drogist of een grote online webwinkel en je zit altijd goed.

Kerstcadeau

Je houdt ervan of je houdt het totaal niet van, maar de kersttruien zie je steeds vaker tijdens de kerstdagen. Een knalrode trui, waar Rudolf als rendier op domineert.

Wat ook heel leuk is als kerstcadeau zijn stedentrips.

Cadeaus geven is zoveel leuker dan cadeaus krijgen

Het geven van een cadeau, hoe klein het ook is, is dikwijls veel leuker dan er eentje in ontvangst nemen. De leukste cadeaus zijn en blijven de presentjes die aansluiten op persoonlijkheid en gelegenheid. Kortom, de pakjes die uit het hart komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif