Femme logo

Fleur je toilet op met deze tips

Veel mensen vergeten hun toilet een beetje als zij hun huis in gaan richten. Dit is eigenlijk toch wel jammer, want je bent toch regelmatig in deze ruimte te vinden. En niet alleen jij, maar ook de rest van jouw gezin en ook jouw bezoek komt daar regelmatig. Het is dus een gemiste kans als je niets leuks doet met deze ruimte.

Geur

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat een toilet lekker ruikt. Als je regelmatig je wc schoonmaakt, ben je al een heel eind. Als je een muurtje achter je hangende toilet hebt, kan je hier heel leuk een flesje met geurolie (met van die stokjes er in die dan lekker ruiken) neerzetten. Dit ruikt niet alleen lekker, maar ziet er ook nog eens leuk uit!

Kaarsjes

Kaarsjes zijn altijd leuk. Als je een feestje hebt, is het leuk om op het muurtje achter jouw toilet kaarsjes neer te zetten en aan te steken. Als iemand dan naar het toilet gaat, ziet dat er erg leuk uit. Als je een geurkaarsje neerzet, ruikt dat ook nog eens extra lekker. Dit is erg handig als je een feestje geeft en er dus veel mensen gebruik maken van je toilet.

Schoolbord

Het is leuk om de binnenkant van je deur te verven met schoolbordverf. Als je dan een doosje met (gekleurde) krijtjes in je toilet legt, zal je zien dat je vrienden of familieleden de leukste dingen op de deur schrijven of tekenen. Dit is erg leuk om allemaal te lezen en bekijken als je zelf later een keer naar het toilet gaat.

Foto’s

Veel mensen hangen een verjaardagskalender in het toilet en soms hangen er nog wat tegeltjes met spreuken waarop bijvoorbeeld staat dat de heren de bril omhoog moeten zetten, omdat vrouwen ook graag droog zitten. Als je dit ook in jouw toilet hebt, is dat niet meer speciaal. Een alternatief hiervoor is een leuk prikbord met daarop allerlei foto’s van jou en jouw familieleden en vrienden. Deze foto’s kunnen dan van allerlei momenten in jullie leven zijn. Het is vooral leuk om grappige foto’s op te hangen die jullie doen denken aan bijvoorbeeld een erg gezellige stapavond of een grappige gebeurtenis. Als jouw vrienden deze foto dan zien, dan zal er zeker een glimlach op het gezicht van jouw vrienden verschijnen. Het is leuk om deze foto’s regelmatig te wisselen, zodat er steeds wat nieuws te bekijken valt.

Toiletpapier

Je kunt natuurlijk gewoon standaard toiletpapier kopen, maar er zijn ook heel veel andere soorten toiletpapier te koop. Er is bijvoorbeeld toiletpapier te koop voor verjaardagen, als er bijvoorbeeld iemand 18 jaar wordt, dan is er speciaal toiletpapier voor 18-jarigen. Hier staan leuke teksten op. Dit is leuk om te lezen. Erg leuk dus om je toiletpapier af te stemmen op de feestelijke gelegenheid: verjaardagen, kerst, etc.

Je toilet gezellig maken kan dus op veel manieren. Het is niet moeilijk en het hoeft ook niet veel geld te kosten. Dus snel naar jouw toilet en maak er iets gezelligs van! Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif