Femme logo

Gebruik snel deze iPhone trucs

Er zijn verschillende soorten iphone lifehacks die jouw leven een heel stuk beter kunnen maken. Heb je zelf nog goede tips die hier niet tussen staan? Reageer dan hieronder met jouw tips and tricks!

iphone jailbreak

Door een jailbreak kun je de beveiliging doorbreken waardoor je verschillende apps van buiten de apple apps store kunt installeren. Ook krijg je toegang tot Cydia waarmee je verschillende soorten applicaties, tweaks en ook iphone widgets kunt installeren. Zo kun je iphone widgets installeren die jouw telefoon een heel stuk sneller maken. Een jailbreak heeft dus puur te maken met de software en niet met de simkaart. Na een iphone jailbreak kun je tweaks installeren. Apple bied niet de mogelijkheid om agenda en andere gegevens op het home screen te zetten. Door een tweak te installeren is dit wel mogelijk. Ook is er een andere app waarmee je in 1 beweging veel duidelijker blutooth en wifi en de helderheid kunt aanpassen. Tot slot is het ook mogelijk om iphone lifehacks. Ook kun je een iphone custom ringtone instellen. Een iphone mockup is ook een leuke hack. Een iphone mockup bied je de mogelijkheid om een template te installeren waarmee je voor elke situatie een geschikte template hebt met een mooi design en met prachtige foto’s.

Iphone Resolution

De helderheid van je smartphone is niet altijd even hoog. Er zijn een aantal trucs die je kunt doen om ervoor te zorgen dat jouw scherm minder donker word. Ten eerste kun je de helderheid maximaal zetten door vanaf de onderkant de schuifknop helemaal naar rechts te bewegen. Soms is dit namelijk niet zo en dat verklaart simpelweg de lagere helderheid. De pas automatisch aan functie staat op veel iphone meteen aan. Ook na een update kan deze functie meteen actief zijn. Zet deze altijd uit. Dit houd namelijk in dat in een donkere situatie de scherm verlichting uit zichzelf hoger zal worden zodat je beter kan zien. En in situaties met erg veel licht word de helderheid van het scherm aangepast zodat jij het beter kan zien. De iphone is ook erg slim en zal dan ook meteen herkennen op wat voor een plek jij zit. Zo bevat de iphone ook nog een andere functie waarmee een lichtsensor kan worden ingeschakeld. Deze word ingeschakeld wanneer je in een locatie zit met veel licht. Voor zover het bekend is kun je deze functie niet uitschakelen. Je zal het er dus maar mee moeten doen.

Meer informatie

Iphone custom ringtone en iphone resolution zijn mogelijk om zelf in te stellen. Een iphone wiki heeft veel informatie met nog meer hacks waar jij volop van kunt genieten. Zo kun je door een iphone hack foto’s maken van een veel betere en hogere kwaliteit en ook is het mogelijk om via de iphone wiki nieuwe apps te installeren en te downloaden. De verschillende apps worden beschikbaar gesteld op basis van de ios software die je hebt. Aan te raden is het om even te wachten met je ios updaten, zodat je al snel een jailbreak kunt downloaden voor op je telefoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif