Femme logo

Kerstboom halen een gedoe? Laat deze thuisbezorgen!

Sinterklaas is het land weer uit, pakjesavond is geweest. Dit betekent dat het weer tijd is voor de volgende festiviteit, kerst 2017! Haal je dit jaar de nep kerstboom van zolder of zaag je er een uit het bos? De tip van de Femme redactie is om dit jaar het allemaal anders te doen, kies je kerstboom online uit en laat deze thuisbezorgen wanner jij wilt!

Veel kerstboom leveranciers bieden een gratis bezorgservice aan wanneer je online een bestelling plaatst! Maar hier houden de mogelijkheden nog niet op, zo kan je kiezen tussen alle denkbare soorten en maten kerstbomen.

Het nieuwste van het nieuwste is het bestellen van een reeds versierde kerstboom. Deze is al geheel voorzien van lampjes, ballen, versieringen en een piek. Wanneer je het leuker vindt om dit zelf te doen kan dat natuurlijk ook. Lekker met een mok zelfgemaakte chocolademelk (zie het recept bij Food) rond de kerstboom kransjes knopen.

Het belangrijkste is dat jij je kerstboom zo maakt dat je er zelf gelukkig van wordt. Heb je nog leuke tips voor anderen? Zoals het zelf maken van kerstversiering, deel deze dan hieronder in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif