Femme logo

Koningsdag 2018!

Elk jaar is koningsdag wel een groot feest. Koningsdag 2018 belooft dan ook weer een groot feest te worden. Elk jaar zijn er veel verschillende feesten over het hele land. Wij vertellen je wat de leukste dingen zijn om te doen en zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke dag kunt beleven.

Als eerste hebben we natuurlijk 1 van de grootste en de meest bekende festivals van Nederland; 538Koningsdag is elk jaar dan ook weer een groot feest met allemaal bekende artiesten en zeer goede live acts. Zo zijn er verschillende bekende dj’s, maar ook artiesten zoals lil kleine, ronnie flex, broederliefde, en nog veel meer andere artiesten staan elk jaar weer op het podium om het dak ervan af te breken. De locatie van het koningsdag festival 2017 van 538 was in Breda.

Wanneer je op zoek bent naar een leuk festival in de buurt van Amsterdam, dan is het Nassau festival waarschijnlijk een goede keus. Dit festival word gegeven in de omgeving van het olympisch stadium in Amsterdam. Er zijn dan ook veel bijzondere act’s die hun eigen muziek brengen. Ook is een ander voordeel van dit festival dat er verschillende soorten stages zijn, en dat je dus kunt kiezen voor een stage waar ze leuke muziek voor jou draaien.

Koningsdag Amsterdam

Koningsdag amsterdam vieren doe je dus het beste bij het nassau festival. Wanneer jij echter op zoek bent naar vette live act’s met veel hip hop en rap muziek dan is slam! Koningsdag waarschijnlijk een goede keus voor jou. Dit festival is 1 van de leukste oranje dance events van heel Nederland.

Wanneer je niet in de omgeving van Amsterdam woont dan wil je natuurlijk ook een leuke tijd hebben. Wij kunnen dan ook nog twee andere festivals aan jou aanraden. Als je in de buurt van Groningen bent en/of hier woont dan is Kingsland Festival in Groningen zeker weten een aanrader om te bezoeken. In Eindhoven kun je het beste gaan naar Royal Dutch. Dit festival is dan ook op 26 en op 27 april.

Koningsdag vrije dag

Koningsdag vrije dag kun je ook gaan naar een vrijmarkt. Zo is er in het vondelpark elk jaar een zeer grote markt. Hier zijn er dan ook veel mensen met kraampjes die echt leuke spullen hebben. Misschien kun je wat kledingstukken hier kopen, of anders kun je natuurlijk ook andere leuke spullen verkopen.

Oranje in het Groen word gegeven in Eindhoven in het Ton Smitspark. Deze vrijmarkt is dan ook ontzettend groot en naast het kopen van spullen op de markt, kun je ook kiezen om lekker te genieten van wat muziek en wat te eten en te drinken. Ook is er een zeer groot terras waar je lekker een drankje kunt doen met je allerbeste vrienden en/of familie leden.

Wanneer je meer een fan bent van de stad Utrecht dan kun je terecht voor het Utrechts spektakel. Overal in de stad is er dan ook veel te doen en te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif