Femme logo

De secretaresse, de basis van elk bedrijf

Bijna elk bedrijf heeft wel een of meerdere secretaresses. De secretaresse is de spil van het bedrijf. Bijna iedereen in het bedrijf heeft met haar te maken. Zij regelt heel veel zaken voor alle medewerkers. Zij neemt dus veel werk uit de handen van iedereen. Ook is zij vaak een luisterend oor, veel mensen komen hun hart luchten bij de secretaresse. Zij is dus onmisbaar voor het bedrijf.

Wat is de dag van de secretaresse?

De dag van de secretaresse 2018 (ook wel Secretaressedag genoemd) is de dag waarop jij jouw secretaresse in het zonnetje zet. Op deze dag laat je haar nog een keer extra zien en voelen dat zij een belangrijk persoon binnen jouw bedrijf is. Elke derde donderdag van april is het Secretaressedag. In 2018 is dat dus op 19 april. Schrijf deze datum dus alvast in jouw agenda, zodat je een van de belangrijkste personen voor jouw bedrijf niet in het zonnetje vergeet te zetten. Normaal regelt jouw secretaresse alle dingen, zij zorgt er voor dat er geen enkele speciale aangelegenheid vergeten wordt. Zo zorgt zij bijvoorbeeld het hele jaar door voor een cadeautje bij een jubileum of verjaardag en zij stuurt een kaartje of fruitmand, namens het bedrijf, naar een zieke collega. Dus deze ene dag in het jaar mogen jullie haar zeker niet vergeten.

Wat geef je jouw secretaresse op de dag van de secretaresse 2018?

Bloemen of bonbons worden het vaakst gegeven op de dag van de secretaresse. Dit is uiteraard erg leuk om te geven en te krijgen, maar het is natuurlijk nog leuker om eens een keer iets anders te geven. Iets wat jouw secretaresse totaal niet verwacht. Als jouw secretaresse graag leest, dan zou je haar een boekenbon kunnen geven of een abonnement op een tijdschrift. Maar wat ook erg leuk is om te geven en zeker om te krijgen is een dinerbon of een verwenarrangement in een sauna. Na alle inspanningen die zij dag in dag uit levert voor het bedrijf, heeft zij zo’n relaxmoment wel verdiend toch? Het is ook erg leuk om haar op deze speciale dag nog te verrassen met een extra verwenmomentje. Laat een masseur langs komen op kantoor die haar (op haar werkplek) een heerlijk nek- en schoudermassage geeft. Dit zal zij vast enorm waarderen. Daarna kan zij weer vol nieuwe energie verder met haar werk. Zo zijn er heel veel verschillende cadeautjes te bedenken.

Het is natuurlijk erg leuk om haar op deze speciale dag in het zonnetje te zetten, maar vergeet haar de rest van het jaar ook zeker niet. Geef haar af en toe een complimentje, dat doet haar zeker goed. Iedereen heeft tenslotte af en toe een schouderklopje en complimentje nodig. Het is fijn om te horen dat je iets goed doet. Dit verhoogt het plezier in het werk. Plezier in het werk is erg belangrijk. Als je het leuk vindt op het werk, dan hou je dit lang vol en verzet je ook meer werk. Veel werkplezier met elkaar en maak er een fijne Secretaressedag van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif