Femme logo

Tot 50% korting afdingen op keukens en badkamers

Onderhandelen over een keuken en een badkamer is vaak belangrijk. Een nieuwe keuken of badkamer kost immers veel geld. Door daf te dingen kun jij veel geld besparen. Echter vinden veel mensen het lastig om te bedenken tot hoeveel ze kunnen onderhandelen. Onderhandelen is dan ook vrij complex, omdat het lastig is om een goede grens te bepalen voor de marge. Een keuken heeft immers ook veel verschillende onderdelen, en al deze onderdelen hebben weer hun eigen prijzen en eigen marges.

Hoeveel korting kun je krijgen? Dit verschilt heel erg per keuken of badkamer zaak. Sommige zaken verkopen met een grote korting, en de prijzen lijken dan ook goedkoper. Echter kun je nog steeds onderhandelen, keuken fabrikanten willen natuurlijk winst maken en zullen hun producten altijd duurder aanbieden dan de inkopen prijs.

Afding trucs

Er zijn verschillende afding trucs, de juiste manier hoe je moet gaan afdingen hangt helemaal af van de situatie. Belangrijk is het om te weten dat de prijs van keukenfabrikanten vaak al een stuk hoger is. Er is bij deze prijs dan ook al rekening gehouden met de onderhandel ruimte. Dit komt omdat onderhandelen erg gebruikelijk is, en het dan ook belangrijk is dat jij dit te doet.

Truc 1: Je hebt niets te verliezen, houd dit in je achterhoofd. Mocht het onderhandelen echt niet lukken kun je altijd naar een andere keuken of badkamer fabrikant gaan. Er zijn immers erg veel verschillende winkels.

Truc 2: Wanneer een keuken 4000 euro kost en je maximaal bent bereid om 3500 euro te betalen, dan moet je niet bij 3500 euro beginnen. Begin altijd lager met onderhandelen dan het bedrag dat je bent bereid te betalen. In dit voorbeeld is het aan te raden om te beginnen met onderhandelen vanaf 3000 euro.

Truc 3: Onderhandel over de korting op de aanschafprijs als eerste. Sommige bedrijven doen vrij moeilijk en zullen dan ook zeggen dat ze al de laagste prijzen hebben. Zij willen dan niet onderhandelen. In dit geval is het aan te raden te vragen voor gratis extra’s zodat je alsnog wat “korting” hebt.

Meer trucs en informatie over afdingen keuken en afdingen badkamer

Truc 4: Voordat je begint met onderhandelen is het altijd belangrijk om goed naar de prijs te kijken. In deze beginprijs goed bedacht, of is ie te laag of te hoog? Ook moet je je bedenken of er een onderhandel marge zit in de prijs. Wanneer een keuken namelijk al echt 30 tot 40 procent is afgeprijsd, kun je je afvragen of het onderhandelen wel zin heeft.

Truc 5: De meeste bedrijven zullen proberen om op dezelfde dag nog een overeenkomst van de koop te tekenen. Wanneer jij je niet meer op je gemak voelt en er te veel gepusht word voor de koop, dan kun je het beste gewoon weggaan. Hierbij is ook handig om te zeggen dat je toch geen interesse hebt in deze keuken, en waarschijnlijk geven ze je dan een nog hogere korting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif