Femme logo

Ideeën voor moeder-dochter tattoos

Een eeuwige verbintenis

Misschien heb je niet altijd een goede moeder-dochter band gehad, en zeker in je puberteit kan het soms lastig zijn om de relatie op een fijne manier in stand te houden. Als je echter ouder wordt, en misschien al het huis uit bent, merk je pas hoeveel ze voor jou betekent, en zou je haar het liefst dagelijks bellen of zien. Wat is er dan mooier om jullie bijzondere band te laten vereeuwigen door het delen van een tatoeage? Je laat elkaar, en de buitenwereld op deze manier zien dat jullie voorgoed in liefde met elkaar verbonden zijn.
 


 

Moeder en dochter tips

Hierbij enkele voorbeelden van hoe jullie gezamenlijke tatoeage er uit zou kunnen zien. Het gebruiken van jullie handschrift, jouw handschrift op je moeders arm en dat van haar op jouw arm. Bedenk een mooie tekst of houd het simpel door gewoon ‘I love you’ te gebruiken. Er zijn ook voorbeelden van tattoos die in elkaar overlopen, zoals een vlucht zwaluwen die op jouw schouder begint, en op je moeders schouder eindigt. Verder kunnen jullie elk een tattoo nemen die als twee puzzelstukjes in elkaar passen. Hier kun je een tekst bij schrijven als:’Like mother’ en ‘Like daughter’. Deze woorden kun je natuurlijk ook laten tatoeëren zonder de puzzelstukjes. In sierlijke letters geschreven, maakt dit dan jullie verbintenis duidelijk. Houden jullie van kleur? Dan is het mooi om beide een kleurrijke tekening te laten zetten waarbij de kleuren overeenkomen of elkaar aanvullen.
 

Nog meer dochter tips

Aangezien jij de jongste bent en misschien al meer met tattoos in aanraking bent geweest, is het wellicht een idee dat jij op zoek gaat naar een geschikt exemplaar voor jullie beide. Je kunt dit doen door op internet te zoeken, maar je kunt ook naar een tattoo-shop gaan, om daar inspiratie op te doen of hier een tekening te laten ontwerpen. Maak een verzameling van exemplaren die jij mooi vindt, en misschien kom je er op deze manier al uit, wat voor jullie geschikt is. Anders kun je natuurlijk ook aan de hand van de voorbeelden, jullie eigen tatoeage bedenken, wat hem helemaal speciaal maakt.
 
afbeelding: Unsplash.com door Elizabeth Tsung

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif