Femme logo

Instagram update: dit zijn de nieuwste features

Na alle kritiek op Facebook keren steeds meer mensen het social media-platform de rug toe. Instragram is al sinds een aantal jaar een van de populairste platformen voor digitaal socializen en heeft onder andere Snapchat al achter zich gelaten. Nu steeds meer mensen Instagram gebruiken als favoriete platform en er dagelijkse nieuwe updates komen, ging FEMME eens op onderzoek uit om te kijken wat nou de nieuwste features zijn van Instagram. Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Spoiler alert: er zitten een paar toppers tussen.

Facebook taggen

Sommige mensen vergeten weleens dat Instragram onderdeel is van Facebook, de apps zijn daarom ook direct met elkaar gekoppeld. Daardoor kun ja sinds kort ook je Facebook-vrienden taggen op Instagram. Begin maar alvast met taggen!

Videobellen en meer

Misschien ben je wel bekend met Houseparty, waar je kunt videobellen met vrienden. En sinds kort kun je ook videobellen met vrienden of in een groep via Snapchat. Maar je kunt dat nu ook doen met Instragram. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde Instagrammers te dempen als je ze even zat bent. En kun je reageren op Insta-stories met emoticons.

Hashtags in je profiel

Ze hebben ook een paar updates voor je profiel in petto. Je kan nu functionerende en klikbare hashtags toevoegen aan je profiel. Dit wordt dan een live link op je profiel. Door erop te klikken kunnen bezoekers op andere profielen terecht komen, over andere posts zien met dezelfde hashtag. Naast hashtags kun je ook links toevoegen aan je bio op je profiel.

Nieuwe Focus Portret modus

Instagram heeft een nieuwe focus portret modus gelanceerd waarmee je op een foto het onderwerp (meestal jezelf) scherp kunt maken en de achtergrond wat waziger. Zo breng je het middelpunt van de foto nog beter naar voren.

FEMME zal in de toekomst relevante updates met jou delen, dus houd de site goed in de gaten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *