Femme logo

Wat zegt jouw horoscoop over jou?

Je horoscoop helpt je meer in jezelf te geloven en verbanden te leggen met de verschillende sterrenbeelden en hun persoonskenmerken.
 

Elk sterrenbeeld heeft een karakter

De ongewone trekjes en karakters per sterrenbeeld worden bepaald door het teken waar de zon staat bij je geboorte (geboortehoroscoop). Alles hangt af van de maand en het uur waarin je geboren bent. Afhankelijk waar de planeten staan en in welke huizen ze op dat moment aanwezig zijn. Daardoor wordt liefde, werk, vriendschap, familie en gezondheid ook voorspeld in je sterrenbeeld.
 


 

De elementen vuur, aarde, lucht en water

Een horoscoop bestaat uit de 12 sterrenbeelden en deze zijn onderverdeeld in de vier elementen. Elk element heeft zijn specifieke kenmerken of eigenschappen in de liefde.

Vuur
Zo heb je het element vuur in sterrenbeelden zoals Ram, Leeuw en Boogschutter. Dit wil zeggen dat mensen onder het element vuur van nature intuïtief, extravert en mannelijk. Dit uit zich door veel passie, pittigheid en vastberaden te zijn zoals vuur. Ze kunnen mensen verlichten maar kunnen ook grote verwoestingen veroorzaken als ze boos zijn. In hun kern vinden we vooral levenslust, hartstocht en impulsief zijn, terug.

Aarde
Het element aarde vind je terug in sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok . Typerend hier is dat ze introverter en vrouwelijker zijn. Dit uit zich door trots op dat ze de zaken geaard en echt houden. Aardetekens zijn rustig, praktisch en logisch. Ze nemen nooit overhaaste beslissingen. In hun kern vinden we vooral daden, doorzetting en betrouwbaarheid terug.

Lucht
Het element lucht is dan weer kenmerkend voor Tweeling, Weegschaal en Waterman . Deze denktypes zijn extravert en mannelijk. Dit uit zich door ideeën, beweging en actie. Luchttekens brengen een frisse wind maar hij kan ook onvoorspelbaar zijn. In de kern zijn ze in gedachten, vluchtig en oppervlakkig.

Water
Het element water komt in sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen . Typerend zijn het gevoelsmensen die introverter en vrouwelijker zijn. Dit uit zich door mysterieus gedrag en diep als de oceaan. Watertekens hebben verfrissende en kalmerende kanten aan hun persoonlijkheid. In hun kern vinden we gevoel , verlangen en vooral emotie terug.

afbeelding: Unsplash.com door Anastasia Dulgier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif