Femme logo

Alles over piemels

Een aantal feitjes over de penis:

 
Het geslachtsdeel van de man kan soms best wel interessant zijn, want wat weet je hier als vrouw nou eigenlijk van behalve dat hij gebruikt wordt voor “de daad”? Hierbij een lijstje met 20 interessante feitjes over piemels, om je meer informatie te geven over het onderwerp, of gewoon omdat het kan. Bij sommige feiten van dit lijstje zal je mond open vallen van verbazing!
 

 
Wist je dat wereldwijd 1 op de 6 mannen besneden is? Wereldwijd is dat dus ruim 16 procent van de mannen! Je komt het wel vaak tegen maar er zijn dus veel meer mannen besneden dan je denkt!
 
Of je nu besneden bent of niet, tijdens de seks merkt een man hier helemaal niets van. De penis is niet minder gevoelig wanneer hij besneden is, en dat terwijl je net de informatie te weten bent gekomen dat 16% van alle mannen besneden is.
 
De penis heeft geen bot, dit klinkt vrij logisch, maar dit is niet altijd zo geweest. Tijdens de evolutie is het paargedrag van de mens enorm veranderd waardoor het bot uit de piemels verdwenen is.
 
Ondanks dat het bot inmiddels verdwenen is uit de penis kan de penis nog steeds breken. De oorzaak hiervan is meestal dat een vrouw op een man zit en dat hierdoor de penis terwijl deze stijf is geknakt wordt.Een goede tip is dus om hier een beetje op te letten als vrouw, want ondanks dat het geen ernstige gevolgen heeft, is het nog steeds erg pijnlijk. Een van de meest gegeven tips is om het vanzelf te laten genezen, maar kan bij de man zorgen voor erectiestoornissen.
 
Er is ooit onthuld door condoom fabrikanten dat er maar 6% van alle mannen ter wereld extra grote condooms nodig hebben!
 
Zelfs ongeboren baby’s kunnen een erectie krijgen in de baarmoeder, je zult het moeilijk kunnen geloven, maar dus zelfs mannen die nog niet eens geboren zijn kunnen in de baarmoeder een stijve penis krijgen
 
Of het voor de vrouw ideaal is is moeilijk te zeggen, maar mannen kunnen geboren worden met twee penissen! Bij deze afwijking, diphallus genaamd, wordt de extra penis meestal verwijderd.
 
Er wordt wel eens gezegd over mannen dat de grote van de schoenmaat of de handen iets zegt over de lengte van zijn penis, dit is klinkklare onzin! Een man kan hele grote handen hebben en tegelijkertijd een vrij kleine penis, of juist andersom.
 
Om de penis in goede conditie te houden krijgt de man gemiddeld vijf erecties per nacht! Dit klinkt als veel, maar dit is zoals net gezegd nodig om de penis gezond te houden.
 
En tot slot, een penis kan niet alleen groeien, maar zelfs ook krimpen. Dit wordt meestal veroorzaakt door dingen als koud water.
 
afbeelding: Unsplash.com door Chris Liverani

Wat is jouw mening over dit artikel?

  1. 5 mei 2020 om 15:56
    Tijdens de zwangerschap wordt al bepaald of de baby vrouwelijke of mannelijke organen krijgt. Rond de 8 weken wordt het lichaam bloot gesteld aan mannelijke hormonen. Reageert de vrucht daarop, dan wordt het een jongen, zo niet, dan wordt het een meisje. De geslachtsorganen zijn in aanleg al aanwezig en lijken ook heel veel op elkaar. Bekijk maar eens plaatjes van een piemel en een clitoris.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif