Femme logo

Als je vriend dit doet is het serieus, ben jij al bij punt 4 geweest?

Wanneer jullie net een relatie hebben is alles even fijn. Op een roze wolk zitten in het begin van jullie relatie is misschien wel de beste tijd. Maar hoe weet jij of hij serieus is? Hoe weet je of hij de relatie wel serieus neemt? Er zijn kleine details waaraan jij kunt merken dat jouw vriend de relatie serieus neemt. Kan jouw vriend de volgende checklist afvinken? Dan weet je dat jouw vriend de relatie net zo serieus neemt als jij.

Hij komt zijn afspraken na

Niets is zo vervelend wanneer een afspraak op het laatste moment wordt afgezegd, helemaal als het een date met jouw vriend is. Een teken dat jouw vriend het serieus neemt, is dat hij de tijd voor je neemt en ernaar uitkijkt om samen te zijn. Hij komt zijn afspraken na en hij laat je nooit zitten. Wanneer iemand het niet serieus neemt, is een van de eerste tekenen dat hij zijn afspraken niet nakomt. Is jouw boy altijd op tijd? Dan ziet hij jou zeker zitten.

Oprechte interesse

Een ander teken waaraan je kunt merken of hij het wel serieus neemt, is door zijn interesse in jou. Wordt jij ’s ochtends wakker met een lief berichtje of je lekker hebt geslapen en kun je een telefoontje aan het einde van jouw school/werkdag verwachten om te vragen hoe het gegaan is? Wanneer hij de relatie serieus neemt, is hij oprecht geïnteresseerd in jou. Hij laat duidelijk blijven dat hij het belangrijk vind om te weten hoe het met je gaat en wat jij allemaal meemaakt. Het is meer dan alleen een romance.

Hij kan zichzelf zijn

Kunnen jullie samen lekker gek doen? Dansen in de kamer, gekke bekken trekken en in de meest oncharmante joggingsbroeken tv kijken? Het geeft aan dat hij helemaal op zijn gemak is bij jou. Hij is niet bang voor zijn reputatie omdat hij weet dat je langer in zijn leven zult blijven. Wanneer hij helemaal zichzelf kan zijn en ook zijn mindere kanten laat zien, weet je dat hij het serieus bedoeld. Hij is niet bang wat de andere meiden over hem zullen horen.

Praten over toekomstplannen

Misschien niet het eerste onderwerp wat je aansnijd op jouw eerste date, maar wanneer je gesprekken voert over toekomstplannen hij niet gillend wegrent weet je dat hij serieus is over de relatie. Samenwonen, trouwen, misschien zelfs over kinderwensen in de toekomst, het zijn plannen die je bespreekt met iemand waarvan je ervan uitgaat dat je lang samen zult blijven. Een van de meest duidelijke manier om erachter te komen of hij de relatie wel serieus neemt, is over de toekomst te gaan praten.

Voldoet jouw vriend aan de bovengenoemde punten? Dan weet je zeker dat hij de relatie serieus neemt. Maar maak het niet gelijk uit wanneer dit niet zo is, misschien heeft jouw vriend wel een hele andere manier van het laten blijken dat hij serieus is over de relatie. Twijfel je hieraan? De beste manier om erachter te komen is om er samen over te praten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif