Femme logo

Anale seks kan ook fijn zijn met deze tips

Anale seks is voor veel vrouwen iets wat niet zo leuk is. Echter kan het goed zijn dat jouw partner vraagt wanneer jullie een keer anale seks gaan hebben. Door je goed voor te breiden en rekening te houden met de verschillende tips kun jij op een aangename en leuke manier seks hebben met je partner. Er zijn vaak dan ook niet zo’n goede verhalen over anale seks. Zo kan het soms erg pijn doen en ook word er soms gezegd dat alleen mannen ervan kunnen genieten en dat jij als vrouw alleen maar last hebt van anale seks. Door deze tips kun jij op een aangename manier seks hebben.

Zo kun je aangenaam seks hebben met je partner

Door gebruik te maken van een glijmiddel is het veel lekkerder voor je partner, en voor jouzelf, om anale seks te hebben. Door glijmiddel te gebruiken word de anus namelijk een heel stuk zachter en glijd het veel lekkerder naar binnen. Wel is het aan te raden om redelijk wat glijmiddel te gebruiken. Ook een condoom gebruiken is wel zo hygiënisch. Er kunnen namelijk vele ziektes zitten hier en deze wil je immers niet geven aan je partner.

Een tweede tip om anale seks te hebben is door het langzaam op te bouwen met je partner. Wanneer je het langzaam opbouwt is het veel aangenamer voor jou om te wennen aan deze seks. Laat je partner op een rustige manier nar binnen gaan. Ook kan het helpen als je partner op een rustige en een beetje ene plagerige manier naar binnen gaat. Belangrijk is het hierbij dat jij aangeeft wat je fijn vind en hoever je partner nog kan komen. Door duidelijk aan te geven wat jij wilt en wanneer het genoeg is, zal de seks een stuk beter verlopen.

Meer tips zodat de anale seks veel beter verloopt

Door er een speeltje bij te pakken kun jij op een veel beter manier anale seks hebben. Wanneer je namelijk gebruik maakt van een sekstoy en deze stopt in bijvoorbeeld je kont kun jij een beetje wennen aan hoe het voel om iets in je achterwerk te hebben. Hierdoor kun jij je beter aanpassen en ben je ook beter voorbereid op het moment dat je voor het eerst anale seks gaat hebben met je partner.

Een andere tip is om te zorgen voor een goede stimulatie. Wanneer je namelijk te gespannen bent zal deze seks niet aangenaam verlopen. Door goed te ontspannen kun jij veel sneller anale seks hebben. Sommige vrouwen vinden het moeilijk om zelf goed te ontspannen. Er is dan ook een klein trucje om zelf een beetje te spelen met je clitoris. Doe dit met je vingers en/of met bijvoorbeeld een vibrator. Het gevolg hiervan zal zijn dat je veel meer ontspannen bent en dus kun jij je veel beter ontspannen. Dit zal dan ook een fijn effect hebben zodat je beter kunt genieten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif