Femme logo

Binnen 5 minuten zin in seks

Soms is het geen zin hebben in seks bij de vrouw een probleem binnen een relatie. Dit kan binnen een relatie voor spanningen zorgen en kan voor zowel man als vrouw vervelend zijn. Met dit artikel hoop ik je een paar handige tips te krijgen om zo snel mogelijk zin te krijgen in seks.
 

 
– Het zin hebben bij de vrouw zit hem eigenlijk helemaal niet in het moment of de mood, dit wordt vaak genoeg gezegd maar dit is eigenlijk een fabeltje. Natuurlijk als je je vervelend voelt is vrijen niet het eerste waar je aan denkt. Maar steeds meer seksdeskundigen zeggen het. Bij de vrouw is seksuele zin iets dat als het ware wakker gemaakt moet worden. Je zult merken dat je als vrouw zin kunt maken, denk aan hoe fijn je het vind, laat je partner je een beetje opwinden en je zult zien dat je gemakkelijker zin krijgt.

– Als het gaat om zin in seks is stress daarbij geen goede combinatie. Als je veel stress hebt maak je jezelf vaak wijs dat je er geen zin in hebt. Maar dat is het mooie aan er aan, het werkt super stress verlichtend! Na een goede vrij partij voel je je als vrouw vaak stukken beter en vrolijker dan dat je ervoor was. Om dit probleem te vermijden moet je dus ook stress zo veel mogelijk vermijden. Als je weet dat je gaat vrijen, wees relaxed, wees rustig en ontspan je. Focus je even op niets behalve je partner.

– Een belangrijk ding is ook om meer te vrijen met je partner, wanneer jullie dit weinig doen met elkaar verdwijnt deze zogeheten zin ook langzaam. naar mate je het vaker doet met je partner zul je merker dat je er vaker zin in krijgt en dat je je meer verbonden voelt met je partner, dit is gezond voor jullie relatie.

– Neem de tijd, zoals eerder gezegd is het belangrijk om de tijd te nemen, geniet van elkaar en denk aan even helemaal niks. Als je meer de tijd neemt voor de daad geniet je er meer van en heb je er vaak al heel snel zin in. Breng ook in het algemeen meer tijd met elkaar door, vrijen is niet alleen vrijen, dit is ook de uiting van jullie liefde voor elkaar op lichamelijke wijze, door meer tijd met elkaar door te brengen in het algemeen en kun je de band tussen jou en je partner versterken waardoor de de vrijpartijen een stuk intenser worden. Hierdoor krijg je er ook een stuk sneller zin in.

– Begin met een goed voorspel, door dit te doen geef je jezelf de kans meer dingen te doen voorafgaand die opwindend werken waardoor de zin aangewakkerd kan worden. Jezelf deze dingen die opwindend zijn te gunnen vooraf aan de de vrijpartij maak je het vrijen met je partner voor beiden leuker. Jij vindt het leuker, en je partner beleeft er meer plezier aan omdat hij merkt dat jij het ook naar je zin hebt.

– Maak het geen verplichting. Het is belangrijk het vaak genoeg te doen in een relatie, maar het moet ook geen verplichting zijn. Dit is misschien wel een van de belangrijkste tips. Als je het een verplichting maakt wordt het uiteindelijk ook een routine, dit is saai en haalt de gehele vlam uit het jullie seksleven weg en zo dus ook langzamerhand de zin. Probeer de vlam er wat meer in te houden door niet te veel regelmaat in het seksleven te hebben.

afbeelding: Unsplash.com door henri meilhac

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif