Femme logo

Dave Roelvink is vrijgezel!

De droom van menig vrouw zou nu wel eens werkelijkheid kunnen worden; trouwen met Dave Roelvink! Het lijkt allemaal niet zo’n onrealistisch beeld meer, aangezien Dave Roelvink sinds kort weer vrijgezel is. De relatie met “zijn” Julia Mekkes is verbroken.

Maak plaats Julia, i’m next!

De Vrouwenverslinder met zijn Amsterdamse tongval ligt dus weer vrij in de markt. Het schijnt dat Dave vaak te vinden is op -en rond het Leidseplein in Amsterdam. Voor een “spontane” ontmoeting zal je wel uitgerust moeten zijn, aangezien hij vaak pas in de nachtelijke uurtjes wordt gespot.
 

 

Waarom is het uit?

Waarom de relatie tussen de twee tortelduifjes is verbroken is nog een beetje onduidelijk. Er gaan geruchten dat Julia iemand anders heeft, maar zelf ontkent zij dit; “De naam die in de rondte gaat is een goede vriend van mij. Ik ken hem al 10 jaar. Ik kan vertellen dat er geen ander is en zeker niet deze persoon”.

Foto by Jan Vis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif