Femme logo

De grootste verschillen tussen mannen en vrouwen in bed

Mannen en vrouwen zijn zo anders op veel vlakken, en dus ook in bed. Maar wat zijn de grootste verschillen? Ontdek het in dit artikel!
 

Spanning opbouwen

Een groot verschil is dat meiden van spanning houden en hun mannelijke partner die liefst zo snel mogelijk kwijt wilt raken. Het vrijen draait voor de vrouwelijke partij dus niet enkel alleen om de daad zelf, maar om het spel dat er toe leidt, het voorspel dus! De mannelijke partij houdt niet zoveel van het voorspel en probeert de opgebouwde seksuele spanning in zijn lichaam zo snel mogelijk kwijt te raken. Dat is ook de reden waarom meiden langer willen genieten van seks. Voor meiden duurt het ook langer om tot een orgasme te komen, gemiddeld zo’n 13 minuten. Bij hun mannelijke wederhelft is in 2 minuten de klus al geklaard.
 

 

Klaarkomen voor zijn ego

Meiden genieten van het vrijen zelf en alles wat ermee te maken heeft, natuurlijk willen zij ook het liefst van al klaarkomen. Maar voor hen is het klaarkomen niet het belangrijkste. Bij hun mannelijke partner meestal wel, als hij niet klaarkomt dan wordt zijn ego gekrenkt. Hij heeft dan het gevoel dat hij heeft gefaald.
 

Vrouwen vrijen liefdevoller

Meiden zijn emotionele wezens en dat merk je ook tijdens het vrijen. Als vrouw hou je meestal wel van de tedere aanrakingen die voor, tijdens en na de seks komen. De mannelijke helft hecht daar minder belang aan. Sterker nog: wanneer een man klaarkomt wordt er een stof in zijn hersenen aangemaakt die ervoor zorgt dat hij slaperig wordt. Het is dus niet helemaal de schuld van de mannen! Al de meiden die dus liefst nog liefdevol willen knuffelen met hun partner na de seks, moeten dus gewoon lekker tegen hun partner aan gaan kruipen.
 
afbeelding: Unsplash.com door Vidar Nordli-Mathisen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif