Femme logo

De voordelen van het hebben van weinig seks

Wanneer jij voor een bepaalde periode geen seks hebt dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Wanneer je een tijdje droog staat kan dit natuurlijk erg vervelend voelen. Misschien vind je het wel fijn, misschien ook niet. Wanneer jij een lange tijd droog staat dan vraag je je natuurlijk af wanneer jij weer seks gaat hebben met je partner. Wel zitten er ook een aantal voordelen van het hebben van geen seks. Dit is dan ook echt waar. Uit een recentelijk onderzoek is gebleken dat het hebben van geen seks een aantal positieve effecten op jou heeft.

Redenen

Als eerste reden is het hebben van geen seks goed om de seksuele gezondheid van jouw zelf te laten testen. Seks is natuurlijk erg fijn maar ook zitten er soms wel degelijk risico’s aan verbonden. Wanneer een man namelijk geen condoom bij jou gebruikt kun je zeer makkelijk een soa oplopen. Een seks vrije fase is dan ook perfect om bijvoorbeeld eventjes je seksuele gezondheid te testen. Zo kan het vaak even duren voordat bepaalde ziektes na de seks komen. Gonorroe bij een man bijvoorbeeld komt pas voor na twee weken na de seks en dus kan het even duren voordat je dit ziet. Ditzelfde geld voor vrouwen, ook bij vrouwen kan het een maand lang duren voordat hiv ontdekt kan worden.

Een andere goede reden als vrouw zijnde om even geen seks te hebben is zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een zwangerschap die volledig ongewenst is. Hierdoor kun je meer ontspannen en dit is dan ook zeker goed voor zowel je lichaam als voor je geest. Geen seks hebben is natuurlijk het beste middel om er zeker van te zijn dat je geen kinderen krijgt. Want als je wel seks hebt en een condoom gebruikt, kan deze alsnog scheuren. Hierna kun je alsnog zwanger worden.

Een derde reden is dat je alsnog in je eentje veel plezier kunt beleven. Seks zorgt er namelijk voor dat je bloeddruk een stuk lager word, ook slaap je vaak een stuk beter, en uit onderzoek is ook gebleken dat seks goed is voor de gezondheid. Masturbatie is ook een gezonde manier om even te genieten en jezelf te plezieren. Dus geen reden om seks met je partner te hebben, zelf masturbatie is gewoon een prima oplossing.

Meer redenen waarom geen seks nog lang niet zo gek is

Veel vrouwen hebben niet altijd zijn om alles te gaan scheren. Waarschijnlijk jij ook niet. Sommige vrouwen kiezen er voor om al hun schaamhaar elke keer te scheren zodat dit beter aanvoelt tijdens de seks. Echter hoeft je dit als vrouw nu niet te doen en dus kun je je veel beter ontspannen. Schaamhaar beschermt je ook tegen verschillende soorten infecties en dus is het goed om dit te hebben. Tijdens een periode waarin je dus geen seks hebt kun je even goed voor jezelf bedenken of je het schaamhaar wel of niet moet scheren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif