Femme logo

Deepthroaten doe je zo

Wordt je bij voorbaat al misselijk bij het horen van de woorden pijpen en oraal? Verdiep je dan ook zeker niet in de kunst van het deepthroaten. Seks moet voor iedereen leuk zijn, dus je moet het alleen doen als je het ook werkelijk zelf wilt. Maar als je eenmaal de kunst van deepthroaten beheerst dan zal je partners je de hemel in prijzen. Een dergelijke orale ervaring vergeet hij niet snel.

Wat heb je nodig om te kunnen deepthroaten?

Allereerst natuurlijk een mond, een glijmiddel en heel veel spuug. Gebruik ook een condoom want het risico op een soa is hoger, zeker als je jouw sekspartner nog niets zo goed kent. Maar hoe ga je beginnen? Het eerste waar je vanaf moet zijn die kokhalsneigingen. Natuurlijk kun je iedere keer de penis van je partner een stukje verder inbrengen, maar de verrassing is extra groot als je eerst zelf aan de slag gaat. Dat kun je gewoon met je vingers doen. Stop ze gewoon in je mond bij je keel en iedere keer als je moet kokhalzen neem je even een pauze en ga je daarna weer vrolijk verder. De volgende stap is een dildo, kies een realistische en flexibele versie die in de buurt komt van de real deal.

 

Welk standje?

En dan is het zover, je gaat het eindelijk live proberen. Hoe ga je ervoor zitten? Op je knieën op de grond voor je partner is geen ideaal standje. De penis raakt hierdoor sneller de achterkant van je keel en hij moet juist meebuigen. Ga gewoon lekker op de rand van het bed zitten en laat je partner voor je staan. Je houdt zelf de controle over het pijpen in dit standje en de penis kan met de keel meebuigen. Dat maakt het deepthroaten eenvoudiger. Zorg wel dat je tijdens deze sensationele pijpbeurt gewoon blijft ademhalen, je neus kan het prima alleen aan.

Bijzondere handelingen

Oraal bevredigd worden is zowel voor de man als de vrouw een intieme en sensuele ervaring. Handelingen die de seks nog opwindender maken zijn altijd leuk, mits beide partners er een goed gevoel over hebben.

afbeelding: Unsplash.com door Charles 🇵🇭

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif