Femme logo

Dit moet je weten over standje 69

Het standje 69 is al een standje waar je elkaar echt heel intiem al wat langer kent, niet echt voor nieuwe koppels. Je bevredigt beiden tegelijk door de tong te gebruiken en de intieme delen te likken.

Orale bevrediging voor man en vrouw

Als man wordt je gepijpt en aan de penis gelikt door de vrouw en als vrouw gelikt aan clitoris en vagina. Beiden liggen in tegenovergestelde richting met het hoofd bij de geslachtsdelen. Voor je aan deze pose begint is het belangrijk om goed voorbereid te zijn want elkaar zo intiem vertrouwen is al een ganse opgave. Samen douchen vooraf is prettig en kan vooral al het begin van het voorspel zijn. Want proper gewassen en de schaamharen kort getrimd zijn belangrijk bij deze seks.

 

Samen klaarkomen is het ultieme gevoel

Communiceren is belangrijk bij deze positie zodat beiden gelijktijdig worden gestimuleerd om klaar te komen. Praat erover met je partner wat je graag wil en hoe je het graag hebt zodat er geen misverstanden tussen beiden kunnen zijn.

Variaties in seksstandjes

Er zijn verschillende seksstandjes die na de 69 kunnen worden uitgeoefend. Zo is er ook de 68 waar oraal ook belangrijk is maar de positie is net iets anders. Je ligt met de rug op de buik van de ander en zo heb je een totale toegang tot alle intieme delen van de partner. Dit maakt de seks nog meer opwindend.

afbeelding: Unsplash.com door Gabriel Matula

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif