Femme logo

Dit vinden mannen opwindend

Ben je al een tijdje aan het daten, maar lukt het jou maar niet om de juiste man aan te trekken? Heb je het gevoel dat je mannen over het algemeen niet echt aantrekt? Dan kan jij vast wel wat tips gebruiken! Hieronder ontdek je waarop ze afknappen en wat ze opwindend vinden!

Wees sexy en mysterieus

Misschien denk jij: Ik ben niet opzoek naar seks, waarom moet ik sexy zijn? Maar geloof me, zowel bij mannen als bij vrouwen wordt er meestal het eerste naar het uiterlijk gekeken. Ook al ben je op zoek naar een serieuze relatie in plaats van een casual seks verhouding, het is echt geen slecht idee om je mooi en sexy te kleden, zo trek je de aandacht. Zorg niet enkel voor sexy kleding, maar wees sexy in alles wat je zegt en doet. Zo maak je hen helemaal nieuwsgierig, doe daar nog een vleugje mysterie bij en je hebt de perfecte cocktail voor mannelijke aandacht!

Weet wat je wilt

Een echte afknapper voor het mannelijk geslacht zijn meiden die niet weten wat ze willen, meiden die dus geen eigen mening hebben. Hij vind het dus niet zo oké dat jij alles oké vindt! Een vrouw die weet wat ze wilt en haar eigen gedachte durft te uiten, dat is pas echt geil!

 

Hou je gesprekken interessant

Als er één iets is waar mannen niet tegen kunnen dan is het zagen en klagen! Zorg er dus voor dat je niet te veel over je problemen loopt te zeuren. Dat wil niet zeggen dat je niet eens je hart mag luchten, maar doe dat met mate(n)! Zorg er ook voor dat je niet enkel over jezelf praat, maar toon ook voldoende interesse in hem.
&nbsp

Hard to get is nog altijd the way to go!

Het is gewoon een feit dat het mannelijk geslacht niet houdt van te aanhankelijk gedoe. Je mag hem wel laten weten dat je hem leuk vindt, maar zorg ervoor dat het in de perken blijft. Als je hem continu zit aan te raken en hem op de eerste date verteld dat je van hem houdt, dan is er iets mis! Te snel veel te aanhankelijk zijn kan ervoor zorgen dat de man zich gaat terugtrekken. De man heeft van nature een jagersinstinct, geef hem de ruimte om moeite voor je te doen, dus om op je te “jagen”.

Vrolijk en positief zijn

Niets is zo geil dan een aantrekkelijke vrouw die positiviteit uitstraalt! Toon je date dat je graag plezier maakt en dat je grappig bent. Het zijn heus niet enkel de vrouwen die van humor houden! Iedereen vindt het leuk om een partner te hebben die kan zorgen voor leuke momenten, die je even niet laat denken aan al de negativiteit in je leven. Je hoeft dus ook niet altijd te stijf of serieus te zijn.

afbeelding: Unsplash.com door Scott Sanker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif