Femme logo

Herkenbaar | Het ergste aan pijpen

De meeste mannen houden ervan om gepijpt te worden. En er zijn vrouwen die ervan houden om te pijpen. Er zijn ook vrouwen die het vreselijk vies vinden en er meteen al niets van moeten hebben. Toch zal iedere vrouw het weleens overwogen hebben om haar vriend een stevige blowjob te geven, als hij er wel eens om heeft gevraagd. En als je het voor het eerst doet is de eerste ervaring meteen de doorslag voor de volgende pijpbeurt, of je het fijn vond om te doen of niet. Als de ervaring goed was en alles klopte aan wat je voor ogen (nou mond in dit geval) had dan is het makkelijker om te doen. Heb je slechte pijpervaring(en) dan is het niet zo gek dat je er een aversie tegen hebt.

 

Doe het op jouw voorwaarden

Een piemel in je gezicht gedrukt krijgen is voor geen enkele vrouw/man opwindend, ook al denkt de eigenaar van het apparaat misschien van wel. Wat heel jammer is, want zo verpest de piemelaar zijn pijpbeurt kansen. Wat bij veel vrouwen herkenbaar is, is dat ze het vooral doen om hem te behagen, ook al heb je er eigenlijk geen zin in. En zo zijn er nog meer redenen, waarom vrouwen een blowjob niet altijd leuk vinden. Zorg dat het alleen op jouw voorwaarden gebeurt, want het leukste aan pijpen is, is dat jij de touwtjes in handen hebt en door jouw handelingen je vriend tot een geweldig hoogtepunt kunt brengen.

Dit herken jij als je niet van pijpen houdt

De volgende punten zal jij zeker herkennen als je absoluut geen pijpprinses bent:

  • Hij heeft zijn jongeheer niet gewassen, wat niet vies, maar vreselijk smerig is. Geen enkele vrouw zit te wachten op een piemel die naar gedroogde pens ruikt. Dat geef je als kauwsnoep aan je honden. Stap samen onder de douche, zodat hij weer lekker ruikt.

 

  • Hij duwt zijn jongeheer diep in je keel, tot je bijna stikt en moet kotsen.

 

  • Hij komt zonder aankondiging of vooraf afgesproken in je mond klaar. Of ook erg, in je gezicht, waardoor je neus en ogen dichtplakken. Je haren hebben geen gel meer nodig.

 

  • Je doet maar wat en komt onzeker over. Je hebt gewoon geen idee wat je moet/mag doen.

Probeer altijd goed samen met je partner te spreken over waar je van houdt en waar je vooral niet van houdt. Dit is voor alle partijen het beste.

afbeelding: Unsplash.com door Scott Sanker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif