Femme logo

Iemand probeert mijn vriend te verleiden

Vind iemand anders dan jijzelf jouw vriend ook leuk? Op een manier die eigenlijk niet goed te praten is, omdat hij al van jou is? Gevoelens kun je niet afdwingen, het kan die ander gewoon overkomen als iemand jouw geliefde net zo leuk vindt als jij. Het wordt pas ernstig als ze hem probeert te verleiden en je partner erop ingaat. Is jouw relatie bestand tegen de verleiding van andere vrouwen/mannen? En wat kan jij er tegen doen?

 

Je gevleid voelen

Als jullie relatie sterk verbonden en vol van wederzijds vertrouwen is, dan is het een stuk makkelijker om er met je vriend over te praten. Anders is het als je meteen in de aanval gaat en je je jaloers opstelt. Dat zegt eigenlijk meer over jouw zelfvertrouwen dan die van hem. Je kunt het proberen om te draaien. Voel je gevleid dat jij zo’n leuke vent aan de haak hebt geslagen en dat een ander hem niet heeft! Hij heeft toch maar lekker voor jou gekozen en houdt van alles om wat en wie jij bent.

Als het verleiden door gaat

Iedere man of vrouw kan zich gevleid voelen als een ander hem/haar leuk vindt, maar al bezet is. Zolang jullie van elkaar weten dat het goed zit is er geen reden voor twijfel of jaloezie. Is degene die je partner probeert te verleiden erg standvastig en houdt hij/zij zich niet aan de regels, dan kan je altijd zelf nog op diegene afstappen en vragen wat ie nou wilt van jouw liefste. Beter is als jullie samen op de verleid(ster) afstappen. Maak duidelijk dat hij/zij geen kans maakt en zichzelf niet voor schut moet zetten. Als praten niet helpt, probeer die persoon zoveel mogelijk te vermijden en het liefst bij je geliefde uit de buurt te houden. Het is aan jou en je vriend of jullie je hierin kunnen vinden. Een verliefd iemand die een bezette man of vrouw probeert te versieren kan al gauw als vervelend worden beschouwd of als stalker worden gezien.

Anders is het als je je partner niet gelooft en hij aan de verleiding toegeeft. Dan is jullie relatie toch niet zo sterk als het zou moeten zijn.

afbeelding: Unsplash.com door freestocks.org

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif