Femme logo

Is jouw relatie vakantieproof?

Ga je binnenkort op vakantie met je partner? Dan is dat de beste test voor je relatie die je kunt hebben. Maak je geen zorgen, want met onderstaande tips maak je je relatie waterproof!
 

 

Waarom samen reizen de ultieme test is

Als je samen op reis gaat, dan is er geen uitweg. Geen manier om te ontsnappen aan elkaar. Alles dagelijkse patronen worden uitvergroot en dat kan voor ergernis zorgen. Je wordt je dus sneller bewust van de dingen die niet goed lopen in je relatie. Als je van plan bent om samen weg te gaan is het dan ook verstandig om te zorgen dat jullie mentaal en emotioneel voorbereid zijn.
 

Verken hoe jullie met elkaar in verschillende situaties omgaan

Het is slim om voordien al eens te verkennen hoe jullie met elkaar in bepaalde situaties omgaan. Dat kan je met de hulp van een relatietherapeut. Op die manier zal je beter weten hoe je met elkaar kunt omgaan in bepaalde situaties en ben je beter voorbereid. Het is dan ook verstandig om samen een gesprek aan te gaan en elkaar de vraag te stellen: “Wat zou jij doen in die situatie ?”. Maak ook op voorhand bepaalde regels en afspraken: moet er op een bepaald uur opgestaan worden? Zijn er dingen die je niet graag doet? Is er ruimte voor tijd alleen? Heb je dit gedaan? Dan zijn jullie vakantieproof!
 

Kies voor de eerste reis geen te lange reis

Om het eens te testen hoe jullie op vakantie met elkaar omgaan, is het beter dat je voor de eerste reis voor een korte reis kiest. Hou het redelijk simpel en zorg ergens voor routine. Probeer gewoon van elkaar te genieten en elkaar in verschillende situaties beter te leren kennen.
 
afbeelding: Unsplash.com door roman raizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif