Femme logo

Je hebt een seksdroom…Is dit normaal?

Heb jij ook weleens van die spannende seksdromen gehad? Met wie had je seks? Met je ex, die knappe acteur of misschien wel met je favoriete collega. Je hoeft je hier niet voor te schamen want je bent echt niet de enige die dit soort dromen heeft. Zelfs mensen die een relatie hebben, kunnen nog steeds seksdromen hebben. Vaak voelen mensen zich schuldig hierover, zeker als ze de betreffende persoon ook in het echte leven kennen. Toch hoef je jezelf echt geen zorgen maken als je in je slaap seksuele avontuurtjes hebt. Het betekent vaak gewoon dat je opgewonden bent en je seksuele verlangen groot is.
 

 

Help! Ik heb een natte droom.

Ook de hormonen kunnen een rol spelen. In je cyclus heb je bepaalde dagen dat het seksuele verlangen sterker is dan normaal, juist in deze dagen kun je vaker dit soort dromen hebben. Het heeft eigenlijk niets met liefde te maken, het is pure geiligheid. Soms hebben mannen ook een natte droom. Dan was de seksdroom waarschijnlijk zo lekker dat ze in hun slaap zijn klaar gekomen. Een seksdroom kan wel invloed op je relatie hebben. Vaak heb je na een dergelijke droom meer behoefte aan je partner. Loopt de liefde niet helemaal lekker, dan heb je hier juist helemaal geen behoefte aan.
 

Help! Ik droom over mijn ex

Soms droom je over je ex. Betekent dat je hem mist? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Het kan wel zijn dat je huidige relatie wat spanning mist. Droom je over klaarkomen of heb je een natte droom? Dan kan het zijn dat je een grote seksuele spanning hebt. Droom je over seks met een ander? Dan kan het zijn dat iemand toch onbewust je aandacht trekt. Soms dromen mensen over seksescapades met hetzelfde geslacht terwijl ze normaal gesproken daar geen belangstelling voor hebben. Dit kan betekenen dat je jezelf hebt geaccepteerd zoals je bent. Doe je in je droom spannende dingen met je collega of zelfs met de baas? Misschien moet je dan wel meer met die collega samenwerken of misschien is het tijd voor een promotie? Een orgie in je droom kan betekenen dat het allemaal best wat pikanter mag in je relatie, maar het kan ook zijn dat je denkt dat je aan sommige dingen te weinig aandacht besteed.
 
afbeelding: Unsplash.com door Sharon McCutcheon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif