Femme logo

Jullie willen beide iets anders in bed. Wat nu?

Dat mannen en vrouwen verschillend zijn weet iedereen. Zo heeft het merendeel van vrouwen andere seks interesses dan mannen. Tijdens het vrijen is het fijn om jezelf te kunnen zijn en dat je kunt ontspannen bij degene bij wie je op dat moment het liefst bent. Samen lachen tijdens de seks om een ontsnapt scheetje of een hond/kat die om de hoek komt kijken, zijn hilarische dingen wat een stabiele relatie allemaal wel kan hebben. Praat duidelijk over wat je fijn vindt wat hij bij je doet of wat je liever niet wilt, dit zijn de momenten dat je kunt praten over jullie seksleven. Vinden jullie het allemaal nog even spannend of zijn er dingen die anders kunnen/moeten, of zijn alle seksfantasieën en rollenspellen al gespeeld? Wat wilt hij en wat wil jij anders in bed?

 

Probeer opnieuw de dingen die jullie in het begin deden

In het begin van een relatie doe je dingen die allemaal nieuw zijn met hem. Na verloop van tijd is het allemaal minder spannend geworden. Misschien deden jullie altijd hetzelfde ritueel en is het langzaam opgeschoven naar andere sekswerkzaamheden. Wat jullie in het begin van jullie relatie deden probeer het eens opnieuw, maar vermijd sleur. Grote kans dat het een feest van herkenning wordt, waardoor jullie samen weer op een (seks)lijn zitten.

Hij wilt een ondeugende zuster, jij een brandweerman

Altijd leuk zo’n rollenspel, maar je moet wel durven. Met de juiste sfeer en misschien een borrel is het makkelijker om je helemaal te laten gaan in een ondeugende rollenspel. Ook hier kunnen jullie samen de slappe lach in krijgen, vooral als het de eerste keer is. Na een aantal keren overwint de schaamte en is er niks meer nodig om dit spontaan uit te laten groeien tot een enorm spannend seksspel. Experimenteren op seksgebied maakt jullie seksleven spannender, als jullie beiden er klaar voor zijn. Probeer elkaars sekswensen uit en misschien hebben jullie wel meer gezamenlijke interesses in bed.

Een man hoeft niet altijd een seksbeest in bed te zijn en andersom ook niet. Als de verwachtingen te hoog zijn of als je denkt van elkaar dat je niet goed genoeg in bed bent, onthoud dan gewoon dat mannen en vrouwen altijd verschillend zullen blijven.

afbeelding: Unsplash.com door Hutomo Abrianto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif