Femme logo

Seks buiten de deur, hoe doe je dat?

Seks buiten de deur kun je op twee manieren opvatten. Ten eerste kan het betekenen dat je vreemd gaat, maar je kunt het ook gewoon letterlijk nemen en dan bedoelen we buiten seks hebben. In dat geval kan het gewoon om seks met je eigen partner gaan. Als het gaat om vreemd gaan adviseren we om je seksleven met je minnaar inderdaad buiten je huis te houden. Er is niets ergers dan betrapt worden door je partner in de slaapkamer die eigenlijk jullie domein is. Dus kies voor je avontuurtjes altijd een andere locatie en doe het nooit bij jezelf thuis. Ook hier is buitenseks natuurlijk een optie.
 

 

Tips en tricks

Voor spannende buitenseks hebben we nog wel een paar tips en tricks, want het moet natuurlijk wel een leuke ervaring worden. Officieel is het bij de wet verboden dus moet je slim te werk gaan. De locatie speelt een belangrijke rol, niemand wordt opgewonden als je met je billen in de stekels ligt. Je moet dus met een aantal punten rekening houden, namelijk: comfort, ligging, beschutting, bereikbaarheid en kind vriendelijkheid. In de plaatselijke speeltuin is dus zeker geen goed idee. Neem ook zo weinig mogelijk mee. Je focus moet op elkaar liggen en niet op je spullen die je moet bewaken. Hou ook rekening met allergieën. Iemand die zware hooikoorts heeft wil niet graag tussen de paardenbloemen liggen. Kijk altijd eerst goed om je heen voordat je volledig naakt gaat, misschien zijn kledingstukken die bepaalde lichaamsdelen makkelijk blootleggen een beter idee.
 

Waar en wanneer

Eind van de middag is een ideaal tijdstip, het zonlicht is dan wat flatteuzer voor je lichaam en het is minder warm. Daarbij is het laat genoeg om vooraf alvast een wijntje te nemen om de broeierige sfeer wat te verhogen. Reis niet te ver. Twee uur in de auto voor een plekje doet je libido ernstig afnemen. Wees lief voor de natuur en breek niet alle gladiolen van het bloemperk tijdens je buitenavontuur. Vrijen bij de zee of in de duinen is natuurlijk super, maar pas op voor de zandkorrels. Jouw buitenavontuur wordt een stuk minder leuk als die kleine korreltjes tussen je genitaliën voor een pijnlijke ervaring zorgen.
 
afbeelding: Unsplash.com door Clem Onojeghuo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif