Femme logo

Spannende plekken om hét te doen

De kans dat jij het ook doet is groot. Wellicht is het al wel een keer gebeurd, en misschien duurt het nog even. Om het een beetje leuk te houden is het aan te raden te kiezen voor spannende plekken die seks nog leuker maken. Gelukkig zijn er al veel andere mensen met zat ervaring in bed. Zij vertellen jouw dan ook wat de aller beste plekken zijn om het te doen. Kies ervoor om een keer iets geks te doen en je zult er zeker weten geen spijt van krijgen.

De spannendste plekken

Als eerste leuke plek hebben we natuurlijk een vakantie. Wanneer jij met een groep vriendinnen op vakantie gaat is de kans groot dat je een keer seks hebt. Zeker als je een paar weken lang op vakantie gaat, en lekker wat drinkt, is de kans groot om en keer seks te hebben. Wanneer je allebei wat opgewonden bent is de kans groot dat jullie besluiten om seks te hebben. Een spannende plek is dan ook in een tent tijdens een vakantie. Doordat een tent natuurlijk vrij hoorbaar is moet je erg zachtjes zijn. Wanneer je namelijk schreeuwt of hard kreunt tijdens de sex kun je zo worden betrapt. Seks hebben in een tent is dus zeker een spannende plek.

Een pashokje in een winkel is ook een erg leuke en spannende plek om het te doen. Wanneer je met een man bent en hij wat wilt passen kan het goed voorkomen dat je snel geil word. Stap het hokje even in en doe je ding. Dit staat zeker garant voor een leuke ervaring. Wel moet je echt zachtjes zijn.

Een andere leuke en spannende plek is natuurlijk om het te doen in een boot. Om het op een boot te doen die van jou of van een vriend is is natuurlijk ook zo saai. Kies ervoor om gewoon eens seks te hebben in een boot die van een vreemde is. Misschien word je betrapt door een boze eigenaar. Zo niet, dan heb je zeker weten een leuke dag gehad.

Een zwembad is vaak een erg leuke plek. Er zijn dan ook veel plekken in het zwembad zoals een bubbelbad waardoor je handtastelijk kan worden. Het bubbelbad is dan ook een leuke plek om sex te hebben. Ga niet rond piektijd, want de kans om dan betrapt te worden is natuurlijk erg groot. Of je moet juist daar van houden.

Tips

Het is belangrijk om gewoon lekker jezelf te zijn en eens een keer gek te doen. Laat je niet gek maken door vrienden en hun ervaringen. Doe gewoon wat jij leuk vind en waar jij zin in hebt. Tot slot is het belangrijk om te weten dat je nooit iets moet en dat jij dan ook altijd moet en kunt aangeven wat je wel en wat je niet wilt hebben. Ook is het belangrijk om aan te geven aan de ander waar jouw grenzen liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *