Femme logo

Tips op het gebied van pijpen

Pijpen, ook wel orale seks of een blowjob genoemd is een voordehandliggende optie wanneer je de man eens lekker wilt verwennen en hem eens wat anders wilt geven als het werk met de handen. De ene vrouw geniet hier met volle teugen van, terwijl de ander zich ongelooflijk druk maakt en onzeker wordt. Vindt hij het wel fijn? Doe ik het wel goed? Moet ik het anders doen? Dit artikel geeft een aantal handig tips waardoor je na het lezen van dit artikel een stuk meer weet en het voortaan een stuk beter zal gaan.
 

Het juiste standje


Zorg voor het juiste standje, positie scheelt een hoop. Als zowel jij als je partner zich in een comfortabele positie bevinden is het voor beide partijen een stuk fijner. Zorg dus als eerst dat je je in een standje bevindt waar jullie je allebei prettig bij voelen.
 

Geniet er samen van

Geniet er samen van! Het komt misschien over alsof orale seks grotendeels alleen leuk is voor de ander. Maar je moet juist beide genieten van orale seks, mannen geven heel vaak ook aan dat ze het belangrijk vinden dat ze kunnen merken dat de vrouw er ook van geniet. Als een man ziet dat jij er ook plezier aan beleeft is dat vaak al het halve werk.
 

 

Wees niet bang

Er zijn genoeg vrouwen die het idee eng of misschien zelfs een beetje ranzig vinden om een penis in de mond te nemen. Je kunt jezelf wellicht wat comfortabeler maken en aan het idee te wennen door bijvoorbeeld eerst kusjes op het geslachtsdeel te geven en zo stukje bij beetje door te werken en hem dan uiteindelijk pijpen. Dit is wellicht voor de man ook leuker aangezien je hiermee een soort climax creëert voor hem tussen het moment dat je eerst begint te kussen en hem daarna ook daadwerkelijk in je mond neemt.
 

Probeer contact met de tanden te vermijden

Dit is voor de man heel vervelend, het kan natuurlijk altijd een gebeuren “in the heat of the moment”, maar probeer dit ten alle tijden te vermijden. Door hier tijdens het pijpen meer aan te denken zal dit ook minder snel gebeuren.
 

Speel met meer

Hierbij bedoel ik te zeggen dat je ook een beetje meer spanning kunt toevoegen door bijvoorbeeld tegelijkertijd je handen te gebruiken of wat meer te spelen met de ballen te spelen. Dit doet vaak echt wonderen, probeer de ballen een beetje te strelen of vast te pakken, maar probeer niet te knijpen!
 

Bewegingen?

En dan ten slotte, welke bewegingen moet ik maken zodat de man het echt fijn vindt? Hier is niet echt een concreet antwoord op, iedereen vindt namelijk iets anders fijn. Het beste is om het de man gewoon te vragen, schaam je er niet voor! Je kunt het ook voor beide spannender maken door gewoon te experimenteren, en als je een goede handeling vind, dan merk je dat snel genoeg!

afbeelding: Unsplash.com door Mike Dorner

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif