Femme logo

Waarom mannen jou ghosten

Je hebt een leuke man leren kennen en je hebt een aantal leuke gesprekken achter de boeg. Alles verloopt goed en stilaan begin je al weg te dromen over jullie huwelijk aan het strand. Maar plots stuurt hij niet meer. Je vraagt je meteen af wat je verkeerd gedaan hebt en ligt er uren van te piekeren. Mannen zijn heel anders dan vrouwen, als ze je negeren dan is dat waarschijnlijk niet voor de reden die jij denkt. Maar waarom negeren ze je dan? Er zijn namelijk verschillende redenen waarom een man een vrouw kan ghosten.

 

Er is een ander

Dit zal je waarschijnlijk niet graag horen, maar het is een reële optie die je onder ogen moet zien. De reden dat hij jou zit te ghosten is misschien omdat hij serieuze wordt met een ander. Het is voor jou misschien moeilijk om voor te stellen, maar het kan zeker zijn dat hij nog contact heeft met andere vrouwen. Op een bepaald moment moet hij dan een keuze maken.

Hij is zijn interesse kwijt

Het kan zijn dat hij zijn interesse voor jou verloren heeft, misschien zijn er niet genoeg raakvlakken waardoor hij zijn interesse stilaan in je verloren is. Voel je er niet te naar bij, die dingen gebeuren en als hij niet goed bij je past is het misschien beter zo!

Je bent te makkelijk

Je vertelt te snel te veel over jezelf, waardoor het mysterie rond je verdwijnt. Mannen houden van dat tikkeltje mysterie, om dingen nog te ontdekken. Blijf het dus spannend houden! Bovendien houden mannen ervan om te jagen, als je te opdringerig bent en te vaak stuurt dan kan dit ook een afknapper zijn. Geef hem dus de ruimte om je te missen, om meer over je te weten te willen komen en om je beste kanten te ontdekken. Geef hem dus redenen om voor jou te vechten!

afbeelding: Unsplash.com door Luther Bottrill

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif