Femme logo

Wanneer begint Boer Zoekt Vrouw 2019?

Ongemakkelijke dates, verlegen boeren en onvoorwaardelijke liefde voor het boerenleven en elkaar. Boer zoekt vrouw is elk jaar weer een kijkbcijferkanon en dat snappen wij maar al te goed! We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat. Maar wanneer is dat eigenlijk? Wij zijn hier voor jou even ingedoken en zijn zo een aantal dingen tegengekomen.
 

 

De boeren

Voordat we vonden wanneer Boer Zoekt Vrouw weer begint, kwamen we al snel te weten welke boeren er dit jaar in het diepe springen, op zoek naar de liefde. Met een verscheidenheid aan, toch wel eigenaardige boeren, staan we ongetwijfeld aan de start van weer een hilarisch en mooi seizoen. Alle boeren kun je terugvinden op de website van Boer Zoekt Vrouw, waar elke boer een korte inleiding heeft gegeven over zichzelf en zijn, of haar boerderij.

Is het al begonnen?!

Vrees niet, het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is nog niet begonnen. Er is wel al één aflevering op televisie geweest; “Even voorstellen: dit zijn alle boeren Boer Zoekt Vrouw 2019”. In deze aflevering worden alle deelnemende boeren voorgesteld. Ook doet de presentatrice, Yvon Jaspers, een oproep aan alle vrijgezellen van Nederland om een brief in te sturen en een groots avontuur in te stappen. Als je de aflevering nog niet gezien hebt, kan dat hier!
 


 

Ja ja, maar wanneer begint het nou écht?

Oke, je wilt nu wel echt weten wanneer Boer Zoekt Vrouw 2019 begint. Begrijpelijk. Voorgaande jaren begonnen de seizoenen altijd halverwege oktober. Dit is in 2019 niet het geval. Wellicht willen de makers ons opschepen met extra spanning. En dat lukt goed! Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw zal helaas pas in 2020 beginnen. Sad. Zo kunnen alle boeren een hele hoop brieven ontvangen en hebben ze alle tijd om deze door te nemen. Het gaat immers om ware liefde!

Als je oude seizoenen van Boer Zoekt Vrouw wilt terugkijken, of als jij iemand bent die wel een brief zou willen sturen naar een van de leuke boeren, dan klik je even hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif