Femme logo

Zo herken je vreemdgaan, de checklist

Je vriend doet steeds afstandelijker en komt ’s avonds steeds later thuis. Zou het dan toch…? Heeft hij een minnares of is het echt gewoon druk op zijn werk? Aan de volgende punten herken je een schuinsmarcheerder.

Vertrouw op je gevoel

Ten eerste: vertrouw altijd op je intuïtie. Het klinkt stom, maar als je het gevoel hebt dat je vriend niet helemaal eerlijk is of zelfs vreemdgaat, dan klopt dat vaak. Wij vrouwen hebben een hele goede radar als het om vreemdgangers gaat.

Hij lijkt heel ver weg

Het ging jaren goed met je vriend, maar de laatste tijd is hij wat afstandelijker. Het lijkt alsof hij je niet hoort en als je hem iets vraagt krijg je een heel ander antwoord. Natuurlijk kan het gewoon druk zijn op zijn werk, maar dit is wel het moment waarop je iets waakzamer moet zijn.

Hij houdt zijn telefoon angstvallig dichtbij zich

Als hij ineens onafscheidelijk is van zijn telefoon – en dat eerst niet was – is er waarschijnlijk ook iets aan de hand. Heeft hij er ineens een toegangscode opstaan? Dan is het zeker foute boel. Hij verbergt iets. Je kunt nu twee dingen doen: het negeren en er op een andere manier achter komen of Sherlock Holmes uithangen en zijn telefooncode achterhalen.

Hij blijft langer op zijn werk

Was hij voorheen altijd rond half 6 thuis maar moet hij tegenwoordig elke avond uren overwerken? Dan klopt er ook iets niet. Vooral wanneer de excuses slapper worden. Wat je kunt doen? Achterhalen op zijn werk waarom hij steeds later thuis is. Ook als de waarheid je waarschijnlijk niet bevalt.

Hij neemt zijn telefoon niet op wanneer je belt

Probeer je hem te bellen tijdens het ‘overwerk’ maar neemt hij niet op? En antwoordt hij ook niet op je appjes? Foute boel! Hij heeft waarschijnlijk iets te verbergen. Vooral omdat ‘ie de laatste tijd dus onafscheidelijk lijkt van dat ding. Tenzij je hem als een stoort stalker elk uur dertig keer belt, dan is het logisch dat hij zijn telefoon aan de kant gooit.

Hij wil niet meer met je naar bed

Dit is een extreme, maar als een man niet meer met je naar bed wil dan zijn de poppen echt aan het dansen. Dit betekent waarschijnlijk dat hij zijn gram ergens anders haalt. Misschien heeft hij geen zin meer in je, of is zijn jongeheer niet meer in staat voor nog een stomende sekspartij: tijd voor een praatje met meneer.

Hij liegt over waar hij was

Was hij op een bedrijfsuitje maar kom je erachter dat dat uitje pas over een maand is? Dat gaat helemaal niet goed. Confronteer hem, want ook dit betekent dat hij iets te verbergen heeft.

Kortom: Bij één of twee signalen zou er al een belletje moeten gaan rinkelen, maar voldoet je vriend aan alle criteria? Ren voor je leven! Hij piest waarschijnlijk naast de pot. Tenzij hij je ten huwelijk wil gaan vragen, dan kan het nog weleens een pijnlijk misverstand worden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif