Femme logo

Allereerste airhockey club van Europa opent in Nederland

Sinds de komst van de TonTon Club in Amsterdam heeft uitgaan een nieuwe dimensie gekregen. Een speelparadijs voor volwassenen. Lekker met vriendinnen, collega’s, vriend of date naar een old skool arcade-hal om samen te spelen op alle aanwezige apparaten, met de mogelijkheid voor drankjes en lekker Japans eten. Het is leuk, entertaining én gezellig! En nu is er voor het populairste onderdeel van de TonTon club, airhockey, een hele speciale club opgericht. De eerste van Europa(!) en deze gaat open op de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. We hebben er weer een pareltje bij!

Waarom airhockey?

De great minds achter TonTon Club Serdar Tonkas en Bart van Kleef zagen sinds de opening dat airhockey razend populair is. Rond de eerste airhockeytafel, waar ze zelf 4000 gaatjes in hebben geboord, stonden altijd mensen te spelen of te wachten. Dat komt omdat het heel laagdrempelig is en van korte duur. Dus ook voor mensen met een korte spanningsboog is het leuk. Daarnaast is het ook makkelijk, “het is net als pingpong: omdat iedereen het kan is het populair”, verteld Serdar.

Puck

De club gaat Puck heten, natuurlijk vernoemd naar de puck waarmee gespeeld wordt, en wordt een walhalla voor airhockey met veel gekleurde lichtjes en een explosie aan geluiden. De club wordt ongeveer twee keer de grote van wat de TonTon Club in Westerpark is. Serder: “Als je binnenkomt, bevindt je je direct in een hysterische neon show á la Tokyo en tussen zestien airhockeytafels.” Qua eten worden er sliders geserveerd, dit zijn kleine hamburgertjes die in Amerika erg populair zijn. Ze gaan er wel een culinaire twist aan geven dus het worden kleine mini-puckjes met eend en bijvoorbeeld kaviaar. Volgens Serdar moet je Puck beschouwen als de airhockeyvariant van een oude poolhal, waar je ook heel goed kunt eten.

And there is more…

Wat mist bij de TonTon Club zal Puck wel hebben, en dat is een private arcade. Deze kun je afhuren voor evenementen en verjaardagen. En er komt ook een speciale airhockeytafel waar je aan een tafel met vier personen tegelijk kunt spelen en er halverwege het spel twintig kleine pucks op tafel worden gestort. Het vinden van zo’n tafel was lastig, Serdar wilde hem al heel lang hebben en vond hem na een pittige zoektocht uiteindelijk in Engeland.

Puck opent op de Jan Evertsenstraat 747 medio November. Weet jij al wie je mee gaat nemen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif