Femme logo

Nieuw Instagram record: Beyoncé niet langer de populairste

Instagram is tegenwoordig hét social media-platform waar sterren met hun aantal volgers en likes populariteit kunnen meten. Lang was Beyoncé met iets meer dan 11 miljoen likes op de foto waarmee ze de zwangerschap van haar tweeling bekend maakte de recordhouder. Maar we hebben een nieuwe favoriet!

Beyoncé

Op 1 februari 2017 plaatste Beyonce de foto online waarop ze te zien is met een grote babybuik en met een bericht waarin ze haar zwangerschap aankondigde. De foto reikte tot iets meer dan 11 miljoen likes, zo werd bekend gemaakt eind vorig jaar. Ze mocht net geen heel jaar op de troon zitten, want sinds kort heeft Instagram dus een nieuwe winnaar. En dat is er een die wij allemaal wel kennen!

Ronaldo wordt weer vader!

Onze favoriete topatleet, voetballer Cristiano Ronaldo, is voor de derde keer vader geworden. Na de bevalling plaatste de sterspeler een foto op Instagram met de baby, de moeder, Ronaldo zelf en zijn eerste zoontje. De moeder van de baby is Cristiano Ronaldo’s huidige vriendin, het 22-jarige Spaanse model Georgina Rodriguez. De foto werd geplaatst op 12 november 2017 een heeft nu 11.2 miljoen likes, ongeveer 15.000 meer dan Beyoncé. De vraag is natuurlijk of dit record ooit nog gebroken gaat worden, voorlopig is dat dus nog even afwachten. Maar één ding is zeker, zwangerschaps- en babyfoto’s maken momenteel veel kans om favoriet te worden

De top van Instragram

Het verschil kan hem natuurlijk ook zitten in het aantal volgers dat beide sterren hebben. Momenteel is Cristiano Ronaldo met 119 miljoen volgers het op 2 na meest gevolgde account van Instragram. Hij moet enkel het officiële Instagram-account en zangeres Selena Gomez voor zich laten. Op plek nummer vijf staat momenteel Beyoncé met 110 miljoen volgers, een slordige 9 miljoen volgers minder dan Ronaldo. Andere sterren in de top-10 zijn Ariana Grande, Kim Kardashian, Taylor Swift, Kylie Jenner, Dwayne “The Rock” Johnson en last but not least: Justin Bieber. Deze accounts moeten we dus in de gaten houden voor nieuwe babyfoto’s of zwangerschapsaankondigingen, want dat kan zomaar eens wel de nieuwe potentiële koning of koningin zijn van Instagram!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif