Femme logo

Sterrenkoppel Beyoncé en Jay-Z komen naar Nederland!

Rapper Jay-Z en zangeres Beyoncé hebben vorige week aangekondigd samen weer op tour te gaan. Na het succes van hun eerste tour in 2014 is het vervolg dan nu definitief bevestigd. Vanaf woensdag 6 juni gaat de tour “On the Run II” van start in Cardiff, Verenigd Koninkrijk, en zal eerst 15 steden in Europa aan doen om vervolgens in Noord-Amerika te starten op 25 juli in Cleveland. De tour word gepresenteerd door Live Nation Global Touring in samenwerking met de platenlabels Parkwoord Entertainment (Beyoncé) en Jay-Z’s Roc Nation. 

On the Run-tour

De laatste en eerste keer dat het koppen samen op tour ging was in 2014 voor de tour “On the Run”. Dat was destijds een combinatie van Beyoncé’s gelijknamige tour en Jay-Z’s “Magna Carta Holy Grail”. Jay-Z trad ook op tijdens de laatste show van Beyoncé’s tour “Lemonade” in september 2016. Andere acts te gast toen waren Kendrick Lamar en DJ Khaled als opening act. De samenwerking tussen deze grote sterren belooft mogelijk een hoop spektakel voor de aankomende tour. Who knows?

Gelekt

Het grote nieuws van de tour werd vorige week al gelekt toen de datum van de show op 30 juli in Philadelphia werd aangekondigd op de Facebook van Beyoncé en de Ticketmaster pagina. Kort daarna werden beide posts weer verwijderd. Toeval of per ongeluk? Ik denk van niet, lijkt eerder op een tactische spoiler.

Kaartverkoop

Aanstaande maandag gaan de kaarten officieel in verkoop, dus dat wordt goed timen en de refresh-knop ingedrukt houden. Maar als je creditcard-houder bent van Citi Bank heb je een groot voordeel. De bank is namelijk sponsor van het evenement en de kaarthouders kunnen vandaag al kaarten kopen. Wil jij er 19 juni bij zijn om het sterrenkoppel in actie te zien? Wees er dan snel bij? Mocht je misgrijpen dan kan je de volgende Europese steden nog proberen. Plak je er direct een lekkere vakantie achteraan toch?

  • Cardiff, 6 juni
  • Glasgow, 9 juni
  • Manchester, 13 juni
  • Londen, 15 juni
  • Kopenhagen, 23 juni
  • Stockholm, 25 juni
  • Berlijn, 28 juni
  • Warschau, 30 juni
  • Keulen, 3 juli
  • Milaan, 6 juli
  • Rome, 8 juli

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif