Femme logo

Talentenshow Idols stopt er mee na 15 jaar!

Wie kan zich nog de spannende finale herinneren tussen Jim en Jamai in de eerste editie van Idols? Nu, vijftien jaar later, wordt de stekker uit het vroeger immens populaire programma getrokken.

Geen succes in nieuw jasje

De afgelopen twee seizoenen had RTL het programma Idols al in een nieuw jasje gestoken, maar zonder succes. Na het weinig succesvolle tweede seizoen is besloten om met het programma te stoppen. Jurylid en Idols 1-winnaar Jamai Loma is niet getreurd: “Dit jaar gaat het niet meer gebeuren, anders had ik het wel geweten. Maar ik vind het niet jammer, ik vind het juist heel goed! Met succesvolle programma’s moet je afwachten, doe je nog een seizoen of stop je er helemaal mee”.

Twijfels

Afgelopen jaar sprak Jamai als zijn twijfels uit in een interview met Lex Gaarthuis in de ochtendshow van Radio 10: “Of ik het mezelf nog een seizoen zie doen? Dat weet ik nog niet. Ik moet wel zeggen dat ik het nog ongelofelijk leuk vind om te doen, om achter de jury tafel te zitten, maar ik weet het nog niet. Het hangt er ook af wat de andere leden van de jury gaan doen, dat is nog onzeker allemaal. En of het in mijn agenda past”. Hiermee werd al duidelijk dat het programma op losse schroeven stond, maar nu is dan toch de kogel door de kerk.

Jamai

Jamai zelf heeft wel een toekomst, hij brengt binnen kort een nieuw album uit. Na zijn debuutalbum “Step right up”, is het tijd voor nieuwe muziek. Hij gaat voor het eerste over persoonlijke dingen uit zijn leven zingen, zoals zijn relatie. We moeten natuurlijk nooit vergeten dat Jamai zijn succes heeft te danken aan dit nostalgische tv-programma!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif