Femme logo

De eerste keer naar New York

Je denkt eraan om voor de eerste keer naar New York te gaan. Je hebt vast en zeker al de mooiste plekjes gespot via Instagram en je garderobe is helemaal op deze wereldstad afgestemd. Maar waar moet je nu rekening mee gaan houden, als je op citytrip gaat naar ‘’the city that never sleeps?’’ Wij geven je een aantal handige tips!
 


 

Kies voor een hotel in de juiste wijk

Op stedentrip naar New York met vriendinnen of met je vriend is natuurlijk een onvergetelijke ervaring. Alleen wil je natuurlijk wel voorkomen dat je lang aan het reizen bent van highlight naar highlight. Vooral als je in de avond Times Square hebt gezien en daarna het liefste meteen je bed induikt. Kies er daarom voor om een hotel te boeken in Manhattan of SoHo. Het kost misschien wel wat meer dan een hotel in Brooklyn, maar je bespaart hierdoor wel behoorlijk wat reistijd. Tip! Via verschillende reisbureaus boek je leuke deals, bestaande uit een ticket met hotel.

Regel van tevoren je tickets voor alle attracties

Droom je ervan om tijdens je stedentrip een show mee te maken op Broadway? Of zit jij graag op een goede plek tijdens een wedstrijd van de Knicks? Wat voor attracties je ook gaat bezoeken, het is slim om van tevoren deze tickets alvast te boeken. Zo voorkom je urenlang wachten in de rij en heb je meer tijd over om de stad te verkennen met vriendinnen of met je vriend.
 
afbeelding: Unsplash.com door Mike C. Valdivia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif