Femme logo

Zo pak je je koffer het beste in

Krijg jij ook altijd stress van het inpakken van je reiskoffer? Dit is echt niet nodig. Met wat handige tips ben je zo klaar om op vakantie of op reis te gaan.
 

 

Wat wil je allemaal meenemen?

Je koffer ligt al open en je bent aan het nadenken over wat je allemaal mee wil nemen. Wat de meeste mensen doen is het uit de kast pakken en gelijk in de reiskoffer leggen. Op zich niets mis mee maar het is beter om eerst alle schoenen, kleding accessoires en toiletartikelen bij elkaar te verzamelen en dit bijvoorbeeld uitgespreid op bed te leggen. Dan heb je een goed overzicht en kan je direct zien wat je eventueel nog mist en of het allemaal wel in je reisbagage mee kunt nemen.
 

Rol je kleding op

Wil je geen lelijke vouwen in je kleding en ook nog wat ruimte besparen? Rol je kleding op. Je kan kledingstukken los van elkaar oprollen maar ook bijvoorbeeld een blouse en shirt bij elkaar als set oprollen. Hoef je op de plaats van bestemming niet meer te zoeken naar een bijpassend shirt of topje. Oprollen is de manier om je kleding kreukvrij uit je reisbagage te halen.
 

Probeer de ruimte zo goed mogelijk te benutten

Uiteraard wil je bij het inpakken zoveel mogelijk van je favoriete kledingstukken en schoenen meenemen. Daarom is het belangrijk dat je de ruimte die je beschikbaar hebt in je koffer zo goed mogelijk te benutten. Stop bijvoorbeeld sokken of wat andere kleine spullen in je schoenen. Ook heel handig omdat je op die manier dit soort items ook gemakkelijk weer kunt vinden bij het uitpakken.
 

Denk ook aan miniverpakkingen

Handige tips voor het inpakken van je make-up en douche producten. Natuurlijk ga je niet op reis zonder je favoriete verzorgingsproducten. Maar om ruimte besparen laat je de grote flacons, tubes en potten thuis. Probeer om van alle deze producten miniverpakkingen te kopen of verzamel proefverpakkingen. Je kan ook speciale lege reisflaconnetjes kopen en deze thuis zelf vullen. Dit bespaart uiteraard heel wat ruimte in je reiskoffer.
 
afbeelding: Unsplash.com door Arnel Hasanovic

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif