Femme logo

Bezoek in december deze kerstmarkten

Kaarsjes gaan weer aan en iedereen is weer vaker binnen in huis te vinden. Het jaar is al weer bijna voorbij. Maar zo ver is het nog niet, eerst genieten we nog van de gezellige decembermaand. Voor de feestdagen zijn er in veel steden leuke, gezellige kerstmarkten. Het is erg gezellig om daar een kijkje te gaan nemen! Je krijgt dan echt zin in de kerstdagen.

Leukste kerstmarkten

Overal zijn er leuke kerstmarkten. In Nederland is bijvoorbeeld de kerstmarkt in Valkenburg erg leuk. Je kunt daar naar een aantal kerstmarkten in de grotten. De grotten zijn sfeervol ingericht. Ook zijn er zandsculpturen in een andere grot te bekijken, de zandkastelen hebben uiteraard ook met het kerstthema te maken. In België is de kerstmarkt in Brugge erg gezellig. Brugge is een gezellige stad waar je, nadat je over kerstmarkt gewandeld hebt, nog gezellig wat kunt drinken. Brugge staat bekend om zijn heerlijke biertjes, dus daar moet je er zeker eentje van proeven. Duitsland is erg populair als het om locaties voor kerstmarkten gaat. De kerstmarkten in Duitsland zijn vaak groot opgezet. De houten stalletjes zijn erg sfeervol. Overal ruik je glühwein. Dit maakt het plaatje echt compleet. Een andere populaire kerstmarkt of kerststad is Londen. In deze periode is deze stad helemaal in kerstsfeer. Het is echt een aanrader om daar een keer naar toe te gaan in deze periode.

Vervoer naar kerstmarkten

Je kunt natuurlijk met je eigen auto naar de kerstmarkten gaan, maar vaak worden die druk bezocht, waardoor het vinden van een parkeerplaats voor jouw auto moeilijk kan zijn. Als je zelf naar Duitsland gaat, moet je er rekening mee houden dat winterbanden verplicht zijn en je hebt een milieusticker nodig om aan te tonen dat jouw auto schoon genoeg is. Als je deze sticker niet hebt, mag je bepaalde (delen van) steden niet in met jouw auto. Het openbaar vervoer is een mooi alternatief. Maar ook worden er busreizen aangeboden naar de populairste kerstmarkten. Deze busreizen zijn vaak niet duur. Het is comfortabel om op deze manier een dagje naar een kerstmarkt te gaan. Er zijn vaak diverse opstapplaatsen, dus er is vast ook een opstapplaats bij jou in de buurt. Op de plaats van bestemming word je vlakbij de kerstmarkt afgezet. Je kunt dan de hele dag lekker shoppen en na afloop kan je moe, maar voldaan weer in de bus stappen voor de terugreis. Wat is er nou fijner dan na een lange dag zelf niet meer te hoeven rijden en in de bus na te kunnen kletsen over de heerlijke dag. Veel plezier op een van de vele kerstmarkten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif