Femme logo

Bucketlist: Springbreak!

Een mooi punt op jouw bucketlist is misschien wel jouw Springereak met vriendinnen naar Amerika. Heerlijk 1 of 2 weken genieten aan de andere kant van de wereld. Lekker op het strand, aan zee en in de zon. Urenlang kletsen, lekker feesten, wijntje drinken; wat wil je nog meer?
 

 

Vakantie naar de USA

Ben je op zoek naar een locatie in Amerika met helderblauwe zee, witte stranden, palmbomen en zo goed als elke dag zon? Kijk dan eens naar vliegtickets richting Cancun in Mexico. De stad Cancun is waarschijnlijk niet de meest bijzondere plek van Mexico om te bezoeken, maar als je toch in de buurt bent is het altijd leuk om even te gaan kijken. En voor je Springereak met vriendinnen kom je natuurlijk met name voor de enorm lange stranden met de helder blauwe zee. Uiteraard om met je vriendinnen weer heerlijk bij te kletsen en te relaxen. En wie weet scoor je ook nog wel een leuke date? Je weet nooit wat zo’n reis je niet op kan leveren. Mocht je een dag wat anders willen doen, dan kun je ook nog cultuur gaan proeven. Chichen Itza is één van de plekken die aangeraden wordt om te bezoeken. Het is per slot van rekening één van de 7 wonderen van de wereld.
 

Klaar voor je Springereak en heb je de tickets al geboekt?

Wil jij dit punt op je bucketlist ook eindelijk afvinken door de reis naar de USA aan te gaan? Boek je ticket en pak je koffers dan maar vast, want: “Cancun: here we come!!” En geniet van een heerlijke vakantie aan het strand, in de zon.
 
afbeelding: Unsplash.com door Victor Hughes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif