Femme logo

De wittebroods weken, maar waar?

Het is zover, de mooiste dag van jullie leven is aangebroken en je stapt met je partner in het huwelijksbootje. Wat is er fijner dan dat je na deze prachtige dag, waarna u elkaar trouw zult blijven, een fantastische huwelijksreis maakt om nooit te vergeten? Om jou alvast op weg te helpen, hebben wij de beste tips en mooiste bestemmingen op een rijtje gezet.

Weekendje weg

Met een klein budget of weinig vrije dagen kan het heerlijk zijn om in Nederland een romantische hotelkamer te boeken en een weekendje weg te gaan in een van de vele hotels. Nederland bezit over veel prachtige plaatsen waar je heerlijk tot rust kunt komen en van elkaar kunt gaan genieten.

Egypte

Piramiden

Waar denk je als eerste aan als je aan Egypte denkt? Natuurlijk, dat zijn de piramiden! In Egypte zijn de beroemdste piramiden te vinden van de hele wereld. De beroemdste, Cheops genaamd, is te vinden bij Caïro. Hij is 146 meter hoog en is als enige bewaard gebleven van de zeven klassieke wereldwonderen.

Zeeleven

Als je van het zeeleven en van duiken houdt, is de Rode Zee zeer zeker een aanrader. Er is veel koraal te vinden en er zwemmen prachtige tropische vissen. Dit is een van de mooiste duiklocaties. Populaire badplaatsen gelegen aan de Rode Zee zijn Hurghada, El Gouna en El Sheikh.

Maladiven

Koraaleilanden

Als je naar de Maladiven wilt gaan, moet je er rekening mee houden dat je een goed gevulde portemonnee meeneemt, want goedkoop is het er niet. Maar de prachtige natuur en zee is zeker aan te raden. Je kunt er bijvoorbeeld prachtig duiken, er zijn namelijk meer dan duizend koraaleilanden. Het water is extreem helder, waardoor je er ook erg goed kunt snorkelen als je niet kunt of durft te duiken. Vooral de Banana Reef is een van de meest bekendste duikplek.

Watervilla

Er zijn prachtige accommodaties te vinden die ook wel watervilla’s genoemd worden. Je kunt je bij het woord watervilla wel voorstellen wat je ervan kunt verwachten. Deze houten accommodaties zweven boven het water, waardoor je een prachtig zicht hebt om je heen. Wel zijn dit de duurste accommodaties die je kunt huren op de Maladiven, al krijg je er een fantastisch uitzicht voor terug.

Reisbureaus

Het boeken van je huwelijksreis kun je laten regelen door een reisbureau. Hierbij zou je kunnen denken aan D Reizen, De Jong Intra, Kras en Neckermann Reizen. Wil je graag snel en gemakkelijk zelf een reis boeken via het internet, dan kunnen wij Kras en De Jong Intra zeker aanraden. Via de website kun je je wensen invoeren en op die manier komen de beste vakanties voor u naar voren. Wil je graag zelf een reisbureau binnenstappen, dan kunnen wij D Reizen en Neckermann Reizen zeker aanraden. De medewerkers kunnen u helpen bij het vervullen van uw wensen.

Hopelijk hebben wij jou op weg kunnen helpen en heb je ideeën op kunnen doen voor een mooie vakantie. Geniet van jullie toekomst samen waarin je elkaar trouw blijft!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_negative.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_scratch.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_sad.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_unsure.gif  https://www.femme.nl/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif